Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jon jde do války o Zimohrad s Remseym Boltonem. Daenerys uzavírá nové spojenectví. (KajusaK)

Videa (1)

Z natáčení  - D.B. Weiss, David Benioff

Recenze (95)

Hercalek odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Natočeno je to bravůrně, to se vytýkat nedá. Ale nejsem si jistá, jestli všichni ti lidé tady (samozřejmě až na pár vyjímek) viděli ten stejný seriál. Protože tohle byl strašnej výkon a ne něco skvělýho. Pane bože. Řekněte mi proč. I bitvy v Asterixovi dávají větší smysl. Začínáme zlehka, kdy malej blbeček neumí přemýšlet a neumí kličkovat. Kdyby uhnul třeba jen kousíček doleva, Ramsayho šíp by ho minul, pokud nemá  střely naváděný jak Tony Stark. Pro jistotu se ještě Chlupáč změní ze zlovlka na přerostlou čivavu a nechá si uříznout hlavu. Pak zde máme bitvu samotnou. Vysvětlí mi někdo jakým zázračným způsobem se tam vzaly ty nejmíň třímetrové hromady mrtvol, kvůli kterým je pak Boltnové obklíčili ?! Pak je samozřejmě Ramsay úplně vypatlanej protože má armádu mnohem větší než Jon a navíc má do hajzlu HRAD JAKO KRÁVA! Kterej debil by postavil svojí amrádu před ten HRAD JAKO KRÁVA?! No přece kdokoliv ze Hry o Trůny. Taky kdyby chvíli počkali s bitvením a počkali na Midlefingerovu armádu, a kdyby to Sansa Jonovi řekla žeano. Já vím, Midlefinger chtěl bejt za hrdinu a tak si dal na čas. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bezpochyby jeden z vrcholov fantasy žánru.. Mám len jedinú otázku.. Prečo sme na to museli čakať tak dlho? Posledná bitka o sever sa v tejto časti náramne podarila.. Pokiaľ doteraz šetrili rozpočtom na záverečnú bitku, tak im to nezazlievam. Súboje krvavé, plné emócií všetkých postáv ktoré prežili až doteraz.. A verte mi, že dokonca nás tvorcovia napínajú finálnym výsledkom. Aj keď tento seriál rozhodne nepatril k mojim obľúbeným, neuznať túto epizódu za skvelú by bolo úplné šialenstvo. ()

Reklama

SimcaJB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Akce byla všechna dobře natočená i vhodně zvolená hudba, která podkresluje celý příběh a celou bitku o Zimohrad, všichni, od kterých jsme to čekali, jsou v pořádku a i to přesto, že v některých okamžicích byli těsně nad hrobem. Zabití Ramsaye bylo velmi stylové. Očekávání, že jej pouze Jon zabije, skončilo zklamáním. Ramsay si samozřejmě zaslouží pořádnou smrt, při které bude trpět. To se nakonec splnilo, a tak byly poslední sekundy předposledního dílu to nejlepší, co můžou fanoušci seriálu vidět.100 % ()

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po pár nepříliš strhujících dílech zase jedno těžkotonážní KO a nesmírně sebejistý návrat na absolutní vrchol současné seriálové tvorby. Výtečné od začátku až do (úplného) konce, titulní bitva má náramnou hutnou atmosféru a je v tom nejlepším smyslu slova "špinavá". Kdyby měly všechny epizody takovouto kvalitativní úroveň (což je u tolikadílného seriálu naprosto nereálné), byla by Hra o trůny bezkonkurenčně nejlepším seriálem, jaký kdy vznikl... ()

messi@h 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi dobře natočené záběry bitevního masakru, které ale bohužel nedokážou zakrýt skutečnost, že celá Bitva bastardů je plná scénáristických nesmyslů a její závěr je kvůli plot armoru některých postav naprosto předvídatelný. Tak je na tom bohužel nejen celý tento díl, ale i většina 6. řady GoT. Člověk by řekl, že ty logické nesmysly musí praštit do očí každého jedince s aspoň pár mozkovými buňkami a zchladit jeho nadšení, ale když se tady rozhlížím... P.S. Jon Snow se touhle epizodou pasoval na nejneschopnějšího vojevůdce vůbec. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (4)

  • Kit Harington (Jon Sníh) během natáčení této epizody omylem dvakrát uhodil během souboje Iwana Rheona (Ramsey Snow). Kit se omluvil tím, že mu koupil pivo. (vyfuk)
  • Během bitvy se na Kita Haringtona (John Snow) skutečně řítilo v plné rychlosti čtyřicet koní. Nešlo o digitální efekt. (Jirka_Šč)
  • Keď Jon Sníh (Kit Harington) nasadá na svojho koňa, je vidieť, ako sa jeho meč zavlní. To znamená, že z valyrijskej ocele asi nebude. (Clansman1970)

Reklama

Reklama