Reklama

Reklama

Hra o trůny - Série 7

(série)
Trailer 1
USA / Velká Británie, 2017, 7 h 10 min (Minutáž: 56–80 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Alfie Allen, Jacob Anderson, Pilou Asbæk, Hafþór Júlíus Björnsson, John Bradley, Jim Broadbent, Keisha Castle-Hughes, Gwendoline Christie, Emilia Clarke (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Noční král a jeho družina jsou blíže, než kdy dříve. John Sníh se pokouší sjednotit rody, aby mu pomohli v boji proti nim. Ovšem je tu ještě Cersei Lannister a její touha ovládnout všechna království. Daenerys se se svojí družinou vrací domů... (Varan)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (108)

Makky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V siedmej sérii sa začína hrať na fanúšikovskú nôtu a človeku sa až zacnie po komplikovanosti, zvratoch a neistote predchádzajúcich sérií. Počet dejových liniek sa minimalizoval, prichádza k stretom o akých sa nám ani nesnívalo a všetko smeruje k jednému koncu. Je cítiť, že sa blíži záver seriálu. Winterfell otravný, akcia fenomenálna. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do poloviny sezóny každý díl překonal ten předchozí, pak to šlo opačným směrem. Čert vem zdánlivou teleportaci celých armád (spíš už zkrátka neměli postavy na cestách co rozebírat, proto nás tím filmaři nezatěžovali), očekávaná i překvapivá emotivní shledání / setkání mě pravidelně rozebírala - míříme totiž mílovými kroky k finále a jedna zásadní událost tak stíhá druhou. Ovšem fakt, že se již scénáristé nemohli opřít o bohatou předlohu (protože ji lemra líná GRRM né a né dopsat), byl často bolestně znát nejenom na účelném zrychlení, ale zejména na nedůsledném propracování a hojném využívání hollywoodsky efektních berliček (záchran v poslední chvíli či iluzorní blízkosti smrti - hrdina spadne do vody, armády se vzdálí, on po dlouhých minutách vyplave nebo je vytažen). ()

Reklama

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6,5/10. - 7 série Hry o trůny je předposlední série seriálu, a je zde již vidět, že nečerpá z předlohy, ale je již sepsána duem tvůrců tohoto seriálu, oproti všem se dost / skoro ve všech ohledech liší, je taky o hodně kratší a má fungovat jako vyvrcholení před 8 sérii. Jako nevím nevím, začíná to tu už smrdět špatně sepsaným koncem o kterým furt slýchám a za mě to už není ono co to bývalo i když seriál pořád má svoje kouzlo plus 7 série mi přišla už dosti víc akčnější oproti předešlím, ale přesto se nazapomíná na dialogy. A taky mohli to pořád vecpat do 10 ep. Poslední epizoda má 1 h 20 m což je dosud největší přepal. Sem zvědav co seriál předvede v poslední sérii. Zatím se to ještě zuby nehty drží, ale není to opravdu nic světoborného jako tomu bývalo, reálně to je už nuda. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První dva díly mě dost vyděsily a očekával jsem, že se to v tomhle ukecaném módu potáhne celou sérii. Naštěstí se vše znění a 7. série se přehoupne do béčkové akční fantasy, kde si divák poprvé pořádně užije draky a epické bitvy s nemrtvými. I přes svou béčkovitost, mě to neskutečně vtáhlo a některé díly jsou tím nejlepším, co zatím GoT nabídlo. Poslední díl už je trochu vlažnější ale poslední pětiminutovka mě neskutečně navnadila, přestože se závěrečné série hodně obávám. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Siedma séria má strašne veľa logických chýb a v niektorých miestách až príliš tlačí na pílu. Až na pár naozaj výborných scén, je to ale skôr prológ k veľkému finále. Neviem. V tomto smere so čakal väčšiu prepracovanosť. Neviem či je to menším počtom dielou, alebo faktom, že George R.R. Martin ešte svoje knižky nedopísal. Každopádne finálny diel potešil. 7. séria - 70% ()

Galerie (455)

Zajímavosti (13)

  • V této sérii draci vyrostli do velikosti Boeingu 747. Rozpětí tedy dosáhlo až 64 metrů. (ArsenalEagle)
  • Když se skupinka vedená Jonem Sněhem (Kit Harington) brání před nemrtvými uprostřed zamrzlého jezera, tak v určitý moment je v pozadí vidět jeden z divokých, jak zběsile máchá oštěpem i přes to, že v tu chvíli u něj není žádný nepřítel. (jakub1998)
  • Na cestu za Zeď se vydá dohromady 10 lidí. Během bitvy s nemrtvými a medvědem prokazatelně zemře 6 lidí. Ovšem zpátky se dostane pět hrdinů + Gendry, který běžel pro pomoc. To je dohromady 12 lidí. (Timak)

Reklama

Reklama