Reklama

Reklama

Hra o trůny - Série 7

(série)
Trailer 2
USA / Velká Británie, 2017, 7 h 10 min (Minutáž: 56–80 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Alfie Allen, Jacob Anderson, Pilou Asbæk, Hafþór Júlíus Björnsson, John Bradley, Jim Broadbent, Keisha Castle-Hughes, Gwendoline Christie, Emilia Clarke (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Noční král a jeho družina jsou blíže, než kdy dříve. John Sníh se pokouší sjednotit rody, aby mu pomohli v boji proti nim. Ovšem je tu ještě Cersei Lannister a její touha ovládnout všechna království. Daenerys se se svojí družinou vrací domů... (Varan)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (109)

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7. séria 95%. Siedma séria má síce iba sedem dielov, čo je škoda, ale aspoň sa to zbytočne nenaťahuje. Ťažko povedať, či je tato séria rovnako dobra ako tie predošlé. Mňa to zaujalo rovnako, akurát sa nad celým seriálom uzatvára slučka a všetko sa chystá na veľké finále a tým pádom tu už nie je toľko zvratov, ale viac akcie a viac hrdinov a príjemných stretnutí po kope. Pár pasáži je tu síce slabších, ale každý diel ma znova čo ponúknuť a aj keď seriálu už chýba to napätie, že kto prežije, (keďže všetci sa musia dostať do finále), stále je na čo pozerať. Finále je znova perfektne šokujúce a koniec a nepriateľ za stenou sa už blíži. The End Begins. Obľúbený soundtrack: Dragonstone, Home, Ironborn, Truth. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá série přišla s jednou zásadní změnou. Všechno je přímočařejší. A nepřibývají nové postavy, ani okrajově. Což je dobře. Pár těch starých ubylo. Tohle pomohlo ději se dost posunout. Poměrně výrazně. Za to ale ubylo to, co jsem měl v tomto seriálu rád. Neustále zvraty. Vlastně jediný takový byl až v sedmém dílu. Jinak byl děj přímočarý a odhadnutelný. A to je škoda, to sedmé sérii scházelo. Snad s to vrátí v té osmé, i když pochybuji. ()

Reklama

Makky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V siedmej sérii sa začína hrať na fanúšikovskú nôtu a človeku sa až zacnie po komplikovanosti, zvratoch a neistote predchádzajúcich sérií. Počet dejových liniek sa minimalizoval, prichádza k stretom o akých sa nám ani nesnívalo a všetko smeruje k jednému koncu. Je cítiť, že sa blíži záver seriálu. Winterfell otravný, akcia fenomenálna. ()

Timak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak úvodní série pro mě již tradičně hodně vlažné až čajíčkovité. Bohužel už se to čím dál víc odklání od určité realističnosti a bohužel i logiky. V podstatě prvních pět dílů je hodně slabý vývar. Pak přijde nadprůměrná šestka, kde realističnost už dostává úplně na holou, ale zachraňuje to povedená bitka a konec odhalí již od traileru očekávaný spoliler. No a poslední díl je zase pro mě vybroušený diamant, dialogový skvost. V podstatě se zdánlivě nic nestane. Absence jakékoliv akce ale není na škodu - ba naopak. Vše důležité a podstatné se odehraje za řečnickým pultem a já jsem zase dostal neskutečnou chuť si to celé projet od první série od začátku. Jo a samozřejmě dlouho očekávaná a zasloužená smrt je zde bravurně zahraná. Salut ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Větší, akčnější a taky bohužel hloupější. A zatímco zrychlení děje a úbytek linek mi zase tolik nevadil, šlapání na charakteristiku postav a vynechávání esenciálních dialogů mezi postavami už definitivně ano. Před finále tak Hra o trůny škaredě padá pod fantastickou laťku nastavenou v minulé sezóně a budu hodně zvědavý, jestli se ještě tvůrcům povede vzchopit. Doufám v to. 7/10 ()

Galerie (454)

Zajímavosti (13)

  • V jedné ze scén, v níž nemrtví obklíčí Jona Sněha (Kit Harington) a jeho přátele, je v pozadí na kopci vidět nákladní auto. (Geriel)
  • Poprvé se v sérii objevuje Dračí jáma, aréna postavená několik století zpátky s cílem „ustájit“ draky rodu Targaryenů. (mikki089)
  • Bronn (Jerome Flynn) nezůstává na schůzce a opouští Dračí jámu těsně předtím, než dorazí Cersei (Lena Headey). Flynn a Headey spolu kdysi randili a jejich rozchod byl údajně problematický – proto bylo v jejich smlouvách, že nikdy nebudou na place ve stejnou dobu. (mikki089)

Reklama

Reklama