Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jon se skupinou uvízne za zdí a volá Daenerys o pomoc. Arya se Sansou jsou v rozporu. (KajusaK)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

jarmik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám GoT vážně rád, ale tohle opravdu nebyl jeden z nejlepších dílů. Na předposlední ze 7 dílů to bylo skoro celou dobu o ničem a bitva na zamrzlém jezírku byla stupidní z hlediska prostoru, času i děje. Většina postav se v tomto díle chovala buď nelogicky, nebo řešila věci jako kdo bude mít meč, kdo bude mít dýku apod. půlka hlavních postav se tentokrát do 65 minut vůbec nevešla kvůli zbytečnostem ostatních. Pokud nebude poslední epizoda to nejlepší, co jsme kdy viděli, tak to tvůrci teda pořádně podělali. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda jednoduchšej voľby. Či už ide o vrh oštepom alebo záchranu postáv. Fanúšik chrochtá pri bitke za Stenou a intrigami na Zimohrade blahom, ale vyskytujú sa tu až príliš do očí bijúce nelogickosti a šetrenie istých postáv. Citeľne chýba kruté realizovanie Georgeových krvavých chúťok, ktoré by diváka ako vždy prekvapilo a donútilo ho sa báť o všetky jeho obľúbené postavy. Áno, niektoré postavy prežijú, aby mal príbeh šťastný koniec. Ale musí sa to robiť ak okato? ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery. Dva dny po vypuštění pátého dílů "unikl" další díl a se spoustou spoilerů nešlo čekat do pondělí. 95 % dílu se odehrává na Severu, z toho více jak 80 % na sever od Zdi. Takový díl jsme už zažili, a ruku na srdce, Hardhome byl úchvatný, a to neměl k dispozici draky. Nevěřil bych, že mě GoTko opět nahlas rozesměje a opět za to mohl Tormund (kterému skvěle sekundoval Ohař a nepřítomná Brienne of Tarth). Ale k něčemu věcnému. Jon je z prominutím debil, když je schopný podniknout takovou kravinu. Naproti tomu jsem po dlouhé době pocítil obdiv a upřímné sympatie k Daenerys (Dany se jí prý nelíbí!), za to, jaký ryzí charakter dokázala ukázat. To co se děje na Zimohradu je věc druhá. Nevěřil bych, že je Littlefinger schopný zmanipulovat nejen Sansu, ale i Aryu, která pak naprosto zbytečně přímo i nepřímo vyhrožuje vražděním. Malíček po dlouhé době rozehrál svou hru, která mu zatím vychází. Co jsem se dočetl, poslední díl série by nemělo být typickým finále a mělo by spíše jen uvodit osmou sérii, jíž se nedočkáme dobrý rok. PS: i přes výborné scény, vtipné dialogy a Malíčkovu mindgame jde asi o nejslabší díl této série - na(ne)štěstí nedokážu být u GoTka zrovna 100% objektivní a snažím se vyrovnat hodnocení, které přispěje Psychor a jemu podobná individua. PSS: poprvé je znát špatný časoprostor - přeci jen zvládnout trojboj: běh(jezero-Zeď), havran(Zeď -Dragonstone), drak(Dragonstone-jezero) za cca den už docela do očí bije... u předchozích dílů osobně problém nevidím, neboť šlo o prosté posunutí děje, nikoliv portál, časovou smyčku či cestování časoprostorem. ()

groz122 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Linka na Zimohradu mi přišla bezchybná. Celý díl byl vlastně fajn, ale na konci jsem měl sžíravý pocit, že něco scénáristé opravdu zkazili. Celý díl je vlastně obrovská blbost. Deus ex machine na každém kroku. GoT vždy odlišovalo realistické vyprávění ve fantasy světě, ale tento díl je jako z úplně jiného seriálu. Fakt, že po 5 minutách už víte jak seriál skončí taky nepřidává žádné plus. To čeho se ale bojím nejvíc je fakt, že z GoT se začala stávat pohádka a jestli na nás filmový štáb vytáhne Happy ending, tak zapalujte pásky se seriálem. Bude čas se modlit ke starým bohům a k tomu, aby Martin svou originální verzi příběhu dopsal ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokiaľ ste sa báli, že vzhľadom na pokojnejšiu piatu epizódu sa už akcie nedočkáme, tak proste ste sa mýlili. Predposledná časť je opäť akčná až na povalu a čo ma teší ešte viac, bojuje sa v zovretí ľadu a snehu a tie ľady budú aj praskať. Obkľúčenie trochu pripomenulo Spoločenstvo prsteňa v Morii, záverečná scéna záverečnú scénu z prvého Hobita, ale napríklad samotná bitka a problémy s praskaním ľadu zase Alexandra Nevského. Je tu skrátka pre každého niečo. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

  • Když se skupinka vedená Jonem Sněhem (Kit Harington) brání před nemrtvými uprostřed zamrzlého jezera, tak v určitý moment je v pozadí vidět jeden z divokých, jak zběsile máchá oštěpem i přes to, že v tu chvíli u něj není žádný nepřítel. (jakub1998)
  • V jedné ze scén, v níž nemrtví obklíčí Jona Sněha (Kit Harington) a jeho přátele, je v pozadí na kopci vidět nákladní auto. (Geriel)
  • Na cestu za Zeď se vydá dohromady 10 lidí. Během bitvy s nemrtvými a medvědem prokazatelně zemře 6 lidí. Ovšem zpátky se dostane pět hrdinů + Gendry, který běžel pro pomoc. To je dohromady 12 lidí. (Timak)

Reklama

Reklama