Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mrtví pochodují směrem ke zdi, zatímco se dozvídáme pravdu o Jonovi a jeho původu. Cersei slibuje loajalitu severu a Arya se Sansou zpečetí spojenectví. (KajusaK)

Videa (1)

TV spot

Recenze (80)

Gulde 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečný, více se dodat nedá. Nicméně chmurné jsou komentáře těch konzervativních osob, kteří zde nadávají, že se autoři striktně nedrží knižní předlohy. Chmurnější na tom pak je to, že tytéž osoby by tu pak remcali i kdyby se autoři striktně drželi předlohy, protože už to četli v knize a nic je nepřekvapí...Užívejte si proboha toho, že to můžete vidět i z trochu jiného úhlu a nebuďte tak zaprdění Čecháčci! ()

predators 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedním slovem "mazec"! Perfektní zakončení sedmé řady! Když už si jedni puritáni mysleli, že je všem intrikám konec, ejhle, hnedle tu máme další. Druzí zase nadávali na málo akce, no a spadl všem kámen ze srdce! Dočkali se i jedinci lačnící po erotice a specialisté na rodokmeny. Jednu vadu na kráse ale GOT má...čeká nás další roční čekání na 8. řadu. Tahle zima bude opravdu tuhá! ()

Reklama

jarmik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná dokázali všichni všechno předvídat, ale já opravdu netušil, co se stane v Kings Landing a co na Zimohradu. Jen ta Zeď asi byla po minulém dílu jasná. Byly tam momenty, kdy jsem byl opravdu nervózní z toho, zda některá z oblíbených postav zemře. Zvláště po celé zkušenosti s GoT... Po slabé předposlední epizodě přišlo další skvělé zakončení série. Rozhodně zase máme na co čekat a vůbec není jisté, jak to celé skončí. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak finále sedmé řady se skutečně nepovedlo. Už velmi dlouho platí, že Hra o Trůny dávno není ten nejlepší seriálový zážitek. Teleportace postav v dílech předcházejících mě nějak moc neštvala, ale co bylo předvedeno tady je faaakt nuda. Nudné dialogy, naprosto předvídatelné chování postav a finále je sice epické, ale seriál jsem vždy sledoval kvůli dialogům, nikoli akci. Prostě takové to zív a meh... Pokud chtějí pokračovat v nastoleném stylu, tak hlavně, že to za rok skončí. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle episoda, co je ve skutečnosti hodinu a půl dlouhý televizní film s výpravou, kterou nemají mnohé áčkové filmy, má všechno, proč je Hra o Trůny tak kurva skvělá. Skvělé dialogy, zopár intrik a zvratů, které jsou tentokrát mnohem víc očekávatelné, ciž je ovšem jen a jen logické (přeci jen postavy a jejich motivace známe už velmi, velmi dobře). Sakra tohle byl skvělej díl, fakt, že ano. A nepotřeboval k tomu ani bitevní scény, v podstatě stačila úvodní čtyřicetiminutová (!) pasáž dialogu všech důežitých. A na konci? Hapalalala bůůcůhh, chrrržžž bchchchch. ()

Galerie (70)

Reklama

Reklama