Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Aliance Seveřanů, Divokých, Dothraků a Neposkvrněných na Winterfellu brání Sedm království proti vpádu Bílých chodců. Daenerys a Jon se utkají s Nočním králem ve vzdušném dračím souboji. Snaha Nočního krále zničit Tříokého havrana dospěje k překvapivému rozuzlení. (DavidWark)

Videa (2)

Trailer

Recenze (357)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Imdb 9,6/10. Československá filmová hnojbáza 75%...Ďalší komentár by síce potrebný nebol,ale tentokrát si zoberieme na pretras človeka, ktorý píše filmové recenzie pre Refresher. Prekvapilo ho, že bitka nočného kráľa a nočných chodcov sa odohrávala v noci, lebo chudáčik v tme zle videl. Ale HBO podľa jeho názoru potrebovalo ušetriť tak sa preto bitka odohrávala v tme. A nepochopil ani záver. Avšak bez toho,aby som prezradil podstatnú časť z deja nie je možné tomu chudákovi, ktorý dosiahne polúciu pri každom sne o Avangers:End game vysvetliť ako to bolo možné. Čo však čakať od recenzie stránky,ktorej cieľovou skupinou sú 13 ročné deti (samozrejme aj im sa niekto musí venovať). A koniec koncov,stačí si pozrieť ich rebríčky povedzme najlepších filmov v ktorých pernamentne dominujú Avangers...Spolu s bitkou bastardov sme boli svedkami jednej z najlepších epizód. ČSFD by mala pouvažovať nad tým, aby svojim užívateľom umožnila blokovať iných užívateľov v tom zmysle, aby sme boli ušetrený pohľadu na hodnotenia a komentáre tunajších samozvaných filmových expertov. Na druhej strane možno to je dobre že si ich môžem prečítať, pretože ľudská hlúposť ma vždy fascinovala a niekedy dokáže prekonať všetky očakávania... ()

Alementina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER. jasně, že to má spoustu nelogičnosti, jakože teda až nezdravě moc a to litani s draky bylo totálně nepřehledný a doteď vlastně nevim, co se tam stalo, ale za Aryu prostě těch 5 hvězd dát musím! ... objektivně je to 3,5 a opravdu do bitvy z Pána prstenů to má daleko a hlavně Pán prstenu už má skoro 18 let!!! A kde je moment, kde Dany půjčí draka Jonovi, to přece není jen tak, to není jak někomu půjčit ferrari...! no a trochu si zafilozofuju, je mi jasny, ze Jamie musi přežít, protože musí zabít Cersei, tak jako Ohař se dočká toho, že zabije Horu, že se Gedric dá dohromady s Aryou to bylo taky jasný, ale že vlastně ojede ona jeho, to bylo milé překvapení :) at žijou ženy, co si o to umí říct samy :D no Sansa to s Tyrionem dohromady snad taky dá....Kdo nám ještě zbyl? :) Ksakru, koho vlastně budou v těch následujících epizodách zabíjet? Dneska umřeli jen samé vedlejší postavy...:( ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největší bitva desetiletí a skončí takhle předvídatelně a bez emočne zasahujících smrtí alespoň jedné z hlavních postav? Zezačátku nepřehledné a tmavé , pak už to bylo vpořádku, ale na prdel jsem si z toho rozhodně nesedl a vzhledem k očekáváním od tohohle dílu dostane od diváků solidní hejt, protože celá bitva nebyla více než nadprůměrná. Shame ()

Praxis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriálové zklamání roku. Na něco se těšíte a většinu z toho vyplňuje digimrdník, mlha a hovno vidíte. Tušíte jen nějaké souboje a nakonec přežijou skoro všichni? jděte do prdele! Ultimátní vyvrcholení se zlem je tak trapně vyřešeno, že mám sto chutí přát ať Cercei všechny zabije a vyhraje ona! Tupé chování postav, scénáristický patos a zmar. Ne, že by mě to nebavilo, ale ve výsledku jsem tak zklamanej, že jsem poprvé v historii na protest udělil dvě hvězdy, i když řemeslně a opticky je to na hvězdy tři. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznám se, že jsem od této bitvy očekával mnohem víc. Hlavně bych vytknul celou řadu nelogičností a teleportaci postav jako například Arya která se snesla z nebes na záda Nočního krále, Jorah který se najednou objevil u Danny (jako na zavolanou opustil svoji pozici a prošel celou linií nemrtvých) a nebo zcela obklíčený Snow uprostřed asi 1000 nemrtvých. Ghost tu opět byl jen na efekt a strategie asi tvůrcům nic neřiká a nebo nám chtějí ukázat, jak jsou Jon Snow, Tyrion a Danny neschopní? Přehodnocení po shlédnutí celé série: Kéž by tuhle bitvu nikdy nenatočili. Naštěstí tam však stejnak není vůbec nic vidět. 😅 Nepochopitelné, jak může být vůbec něco takového srovnáváno v jakémkoli smyslu s Pánem Prstenů. Snad jen co se týče čísel, ale v žádném jiném ohledu nelze. Opět odebírám hvězdu. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Jedná se o nejdelší epizodu ze série Hry o trůny.
    (asdfasdf)
  • Epizoda stála cca 15 milionů amerických dolarů. (asdfasdf)
  • Před odvysíláním epizody vypsaly české i světové sázkové kanceláře kurzy na to, kdo v této epizodě přežije a kdo zemře. (Duoscop)

Související novinky

Hra o trůny dostane dvě další série

Hra o trůny dostane dvě další série

01.04.2020

Od konce osmé řady seriálu Hra o trůny už uběhlo několik měsíců, nespokojenost fanoušků ale byla po finále tak velká, že to jeho tvůrci schytávají na sítích dodnes. A zatímco David Benioff a D. B.… (více)

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

17.07.2019

Nominace na ceny Emmy 2019 byly včera oznámeny a kabelovka HBO se po loňském roce, kdy ji Netflix v celkovém počtu nominací předběhl, opět ujímá trůnu. A lví podíl na tom má pochopitelně závěrečná… (více)

Reklama

Reklama