Reklama

Reklama

V úsilí najít dárce plic pro svou dceru, se manželský pár dostává do nebezpečných vod... Každý den Paul Stanton, úspěšný okresní advokát ze Santa Fe a jeho manželka Diana čekají s novou nadějí, že se najde dárce plic pro jejich dceru Chloe. Dcerka má zřídkavou degenerativní nemoc a je na dlouhém seznamu čekatelů na dvojitou transplantaci plic. Nemoc se zhoršuje a Paul je v zoufalství ochoten riskovat všechno, jen aby zachránil své dítě. Dozví se, že v Mexiku existuje doktor, který by mohl Chloe zachránit. Ale když  za ním přijede, zjistí, že doktorovi dárci jsou vlastně nedobrovolné oběti a jeho činnost je kriminální. Paul se ocitl na životní křižovatce: má zastavit nelegální operace a zachránit tak stovky životů nebo zachránit život své dcery … (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

Kroupa 

všechny recenze uživatele

Islanďan nezklamal! Film v průběhu využije řady základních scénáristických pouček - hledáš něco v Mexiku? tak to ti pomůžou děti ulice, i když tě nejdřív zkusí okrást a možná i zabít. Ale vůbec to nevadí, protože divák musí sledovat děj, který se vyvíjí rychle a celkem realisticky na sebe váže nahodilé kroky při hledání... které nakonec dají dohromady smysl, který vyústí v osudové finále. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Tenhle film a hlavně jeho závěr má vlastně dvě roviny - citovou a morální. Otázka je, která z nich je (anebo by měla být) ta silnější. Podle mě bylo to rozhodnutí trochu zvláštní a iracionální (když už za tím vším šel hlava nehlava), ovšem to se do filmařiny zase hodí, aspoň to vyčnívá z řady. Chvílema je to teda přitažený za vlasy a maličko to pokulhává, ale jinak je to vcelku slušný drama/thriller. 3,5/5* ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Jojo, ten konec! To bylo něco. Co k němu říct? Je pouze na vašem uvážení, jak byste se rozhodli vy. Já mám teda jasno. Jinak film jako takový mě oslovil a když začaly běžet titulky, ještě pár vteřin jsem opravdu čučel jak puk a nevěděl, co si mám myslet. Čili.. film bez pochyby zaujal, klobouk dolů. 75% ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Moc se mi líbila Kormákurova režie - od studených severských dramat se dokázal bez problémů přeorientovat na americké popkornovky a zachoval si svoji vysokou profesionalitu a cit pro filmové sdělení. Po technické stránce od střihu přes výpravu až po herecké výkony filmu nemám moc co vytknout. Je tady ale scénář, který se strašně spoléhá na náhodu, a kdyby jen na jednu, na celou řadu extrémně nepravděpodobných náhod, kdy se děj posunuje díky neuvěřitelným setkáním. Hlavní hrdina neomylně najde v mnohamilionovém velkoměstě svůj cíl a je vždy v centru dění. Scénář je zkrátka chatrný a potápí zajímavý námět s prodejem náhradních lidských orgánů bohatým zájemcům ze Západu. Přesto velmi solidní 3* a 65 % celkového dojmu k tomu. Mimochodem, to rozuzlení, resp. hrdinova volba, mi nepřišla příliš pravděpodobná. V reálném životě by to dopadlo nejspíš naopak. ()

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

Solidní triler dojiždějící hlavně na necharizmatičnost hlavního představitele. Zbytek je ok, hlavně téma. Filmů o nelegálním byznysu s lidskými orgány moc není a tento byl natočen vcelku dobře. Bohužel hlavní hrdina je příliš nemastný neslaný a rovněž by se do tohohle filmu hodil Benicio Del Toro. 75% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Napriek tomu, že sa veľká časť filmu odohráva v Mexiku, celá snímka sa natáčala v USA, konkrétne v Las Vegas a Santa Fe. (Laslo)

Reklama

Reklama