Reklama

Reklama

V úsilí najít dárce plic pro svou dceru, se manželský pár dostává do nebezpečných vod... Každý den Paul Stanton, úspěšný okresní advokát ze Santa Fe a jeho manželka Diana čekají s novou nadějí, že se najde dárce plic pro jejich dceru Chloe. Dcerka má zřídkavou degenerativní nemoc a je na dlouhém seznamu čekatelů na dvojitou transplantaci plic. Nemoc se zhoršuje a Paul je v zoufalství ochoten riskovat všechno, jen aby zachránil své dítě. Dozví se, že v Mexiku existuje doktor, který by mohl Chloe zachránit. Ale když  za ním přijede, zjistí, že doktorovi dárci jsou vlastně nedobrovolné oběti a jeho činnost je kriminální. Paul se ocitl na životní křižovatce: má zastavit nelegální operace a zachránit tak stovky životů nebo zachránit život své dcery … (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Od Kormákura bych tedy čekal daleko lepší film. Inu, USA asi zkazí každého dobrého evropského rejžu. Inhale je ve všem naprosto průměrný, v případě scénáře dokonce těžce podrůměrný a vůbec, celý film působí tak nějak odfláknutě a nedomyšleně. Vlastně ani nevím, za co dávám ty tři hvězdy, když tam nebyl jediný zapamatováníhodný moment. 60% ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

3/10 Zadne sokujici dramo se nekonalo. Kdo jde do jistych zdravotnickych nestandartnich benefitu si nemuzue myslet, ze je to jinak. Vsechno ve scenari stoji na neuveritelnem sledu nahod a vypadnout tam jedna jedina, tak je po filmu. Zde probirane moralni dilema je osidne stejne jako obhajovani pederastu, k nemuz se hrdina po akci nejspis vratil, takze je to o vodce a vode. Nicmene to prostredi mexickeho prihranici je opravdu podane pekne - muzu posoudit, byl jsem tam :)) ()

Reklama

Vejrrr 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si, že opět uvidíme jednoho z těch rozzuřenejch tatínků, jak se vydávají všanc padesátičlennýmu gangu a s americkým úsměvem si prostříej cestu k svýmu milovanýmu dítěti... :) Inhale ale není uplně ten případ, už pro tu neameričnost, která je cítit nejen z prostředí, kde se film odehrává, ale vůbec... Zřetelná snaha o co nejrealističtější pojetí mexických zákonů ulice je obdivuhodná, ale časem začne divácké oko trošku nudit ... Morální dilema, z kterého by v "pravém americkém snímku" vytěžili mnohem víc bylo umístěno asi tři minuty před koncem filmu.... Zvláštní, ale bylo fajn přeskočit potoky slz a citů a nechat tyhle vnitřní záležitosti na posouzení divákem. Hodnocení 70% ()

Standito 

všechny recenze uživatele

Slušný film, slušný... by bol, keby záverečné rozhodnutie nebolo padnuté na hlavu. Po tom, čím všetkým si človek dokáže prejsť, jeho správanie a konanie, aby zachránil vlastnú dcéru a nakoniec pristúpi na voľbu, ktorá je v rozpore s celým doterajším priebehom. Dobrý príklad bol vo Vojne svetov (tá scéna z pivnice) - v každom z nás sa nájde kúsok zla a človek v hraničných situáciách stráca morálne zábrany. Toto by neurobil NIKTO. Nechápem... ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Nevidí sa často film, ktorý začína ako seriózna rodinná dráma, potom sme svedkami podivných skorumpovaných praktík v Mexiku, aby sme sa vrátili k dráme a nahlodaní morálnym aspektom ešte hodinu po filme premýšľali, čo by sme urobili my. Bezpochyby sa jedná o zaujímavý snímok, ktorý si treba pozrieť a nebyť zbytočného tlačenia na pilu v strednej časti, jednalo by sa o ambiocióznejšiu záležitosť. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Napriek tomu, že sa veľká časť filmu odohráva v Mexiku, celá snímka sa natáčala v USA, konkrétne v Las Vegas a Santa Fe. (Laslo)

Reklama

Reklama