Reklama

Reklama

V úsilí najít dárce plic pro svou dceru, se manželský pár dostává do nebezpečných vod... Každý den Paul Stanton, úspěšný okresní advokát ze Santa Fe a jeho manželka Diana čekají s novou nadějí, že se najde dárce plic pro jejich dceru Chloe. Dcerka má zřídkavou degenerativní nemoc a je na dlouhém seznamu čekatelů na dvojitou transplantaci plic. Nemoc se zhoršuje a Paul je v zoufalství ochoten riskovat všechno, jen aby zachránil své dítě. Dozví se, že v Mexiku existuje doktor, který by mohl Chloe zachránit. Ale když  za ním přijede, zjistí, že doktorovi dárci jsou vlastně nedobrovolné oběti a jeho činnost je kriminální. Paul se ocitl na životní křižovatce: má zastavit nelegální operace a zachránit tak stovky životů nebo zachránit život své dcery … (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

bourec 

všechny recenze uživatele

Až do hodiny a deseti minut to bylo celkem výživný drama o beznaději rodičů,hledání jehly v kupce sena,spousty modřin a krve,prostě nenudící film o záchraně vlastní dcery.Až potud solidní průměr.Ale posledních asi dvacet minut byla blitka nejhrubšího zrna.Žádnej táta by tohle neudělal,prostě vidina záchrany je silnější než morální aspekt,navíc toho mexickýho spratka ani neznal.Jsem asi trochu cynik,ale spratek z ulice,navíc vyroste pro kulku.Ne,tohle Bazarovi nežeru,tim koncem to zmrvil až hrůza.Proto tě ztrestám.10%. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nechcel by som byť v koži toho otca. Smutný príbeh o jednej hroznej desivej dileme, ktorú by som neprial ani najhoršiemu nepriateľovi. Popritom je to akčné, napínavé a i zručne natočené. Nič neobvyklé, že obaja manželia sa na celú situáciu pozerali inak, ale kto z nich mal pravdu? Na ktorú stranu by ste sa postavili? To je skutočne len vo hviezdach... 80/100 ()

Reklama

sona123 

všechny recenze uživatele

Ne a ne se z toho filmu vzpamatovat....kdo by to byl řekl, neznámý, s tématem, které zní docela jako klišé, s béčkovými herci. A přece! Napětí od prvních minut, stupňuje se a neopadá. Dermot Mulroney svoji roli zahrál grandiózně, moc se mi tu líbil. Mexiko tu je představeno jako opravdu pekelné místo, kam by mě nedostali ani za milion. Není to první film, který ukazuje, jaká divočina v Mexiku panuje, ale tohle mě tedy docela dostalo. A co se týče samotného tématu a nakonec dilematu, který hrdina řeší (na můj vkus vlastně nestojí taťka morálně úplně nejvýš), tak to je pecka, která mi možná ani nedá spát. Pomyslně tleskám, takto vydařený thriller jsem už dlouho neviděla. ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Opravdu hodně krutý film,který za sebe můžu jenom doporučit.Zpracování mi vůbec nepřipadalo televizní a herci se mi líbili do jednoho.Hlavně neodbytný Mulroney a křivácky charismatický Jordi Mollà.Těžko chytračit nad finálem,protože je to fakt těžké dilema.Sežral bych oba konce a stejně bych nevěděl jestli je to dobře nebo ne.Já myslím,že lidi bývaj sobci a kolikrát to ani jinak nejde. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Tento film mi byl doporučen, jako dobrý a že se na něj mám podívat. Já v něm ale moc kvalit nenašla. Otec odjíždí do Mexika, aby našel doktora, který dělá nelegální transplantace orgánů. Polovinu filmu ho jen mexičani mlátí, okrádají nebo mu ho transvestita kouří (fakt chuťovka) a jako divák si pořád říkáte: omg, tak kdy už toho doktora najde? Konec se mi sice líbil, ale i přes poměrně krátkou stopáž je to nekonečný film, který nepotřebuju vidět podruhé. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Napriek tomu, že sa veľká časť filmu odohráva v Mexiku, celá snímka sa natáčala v USA, konkrétne v Las Vegas a Santa Fe. (Laslo)

Reklama

Reklama