Reklama

Reklama

V úsilí najít dárce plic pro svou dceru, se manželský pár dostává do nebezpečných vod... Každý den Paul Stanton, úspěšný okresní advokát ze Santa Fe a jeho manželka Diana čekají s novou nadějí, že se najde dárce plic pro jejich dceru Chloe. Dcerka má zřídkavou degenerativní nemoc a je na dlouhém seznamu čekatelů na dvojitou transplantaci plic. Nemoc se zhoršuje a Paul je v zoufalství ochoten riskovat všechno, jen aby zachránil své dítě. Dozví se, že v Mexiku existuje doktor, který by mohl Chloe zachránit. Ale když  za ním přijede, zjistí, že doktorovi dárci jsou vlastně nedobrovolné oběti a jeho činnost je kriminální. Paul se ocitl na životní křižovatce: má zastavit nelegální operace a zachránit tak stovky životů nebo zachránit život své dcery … (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

YURAyura 

všechny recenze uživatele

3/10 Zadne sokujici dramo se nekonalo. Kdo jde do jistych zdravotnickych nestandartnich benefitu si nemuzue myslet, ze je to jinak. Vsechno ve scenari stoji na neuveritelnem sledu nahod a vypadnout tam jedna jedina, tak je po filmu. Zde probirane moralni dilema je osidne stejne jako obhajovani pederastu, k nemuz se hrdina po akci nejspis vratil, takze je to o vodce a vode. Nicmene to prostredi mexickeho prihranici je opravdu podane pekne - muzu posoudit, byl jsem tam :)) ()

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

Solidní triler dojiždějící hlavně na necharizmatičnost hlavního představitele. Zbytek je ok, hlavně téma. Filmů o nelegálním byznysu s lidskými orgány moc není a tento byl natočen vcelku dobře. Bohužel hlavní hrdina je příliš nemastný neslaný a rovněž by se do tohohle filmu hodil Benicio Del Toro. 75% ()

Reklama

Gerret 

všechny recenze uživatele

Hodně dobře zpracované Drama, se zajímavým a reálným podkladem. Herci zvládli role zahrát velice přesvědčivě. Při sledování se mé hodnocení pohybovalo okolo 80%. Pro ty co čtou komentáře před zhlédnutím filmu: !Zbytek si přečtěte raději až po projekci! Ale přece jen musím 10% přidat za ten pro mě "nečekaný" závěr filmu, protože jsem do poslední chvíle netušil jak to dopadne. Já bych určitě zvolil opačnou možnost, "ale kdo ví". Po cca. roce a půl jsem viděl film znovu a furt se mi moc líbil, i když jsem vlastně už věděl jak to dopadne. Hodnocení 90%. ()

Kroupa 

všechny recenze uživatele

Islanďan nezklamal! Film v průběhu využije řady základních scénáristických pouček - hledáš něco v Mexiku? tak to ti pomůžou děti ulice, i když tě nejdřív zkusí okrást a možná i zabít. Ale vůbec to nevadí, protože divák musí sledovat děj, který se vyvíjí rychle a celkem realisticky na sebe váže nahodilé kroky při hledání... které nakonec dají dohromady smysl, který vyústí v osudové finále. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Baltasar Kormákur, ďalší európsky tvorca, ktorý prišiel do Hollywoodu trošku rozvíriť vody a ukázať, že sa na takúto tému dá natočiť aj iný, ako len mainstreamový snímok plný klišé. To sa zo začiatku objavuje, film začína pomerne vlažne, ale nenechajte sa odradiť. Po pár minútach sa príbeh mení na dychvyrážajúcu drámu s prvkami thrilleru. Dermot Mulroney vo svojej doposiaľ najlepšej roli v úlohe otca, na ktorom visí záchrana svojej dcéry. Ide o minúty, nechýba skvelá atmosféra, napätie, neučakávané zvraty a záverečné KO. Všetkému dopomáha atmosferická hudba a skvelá kamera s dobrými filtrami, ktoré mi pripomenuli Iñárrituove snímky. Ostatní herci fajn, ale do povedomia dávam herecké meno Jordi Mollà! 85%. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Napriek tomu, že sa veľká časť filmu odohráva v Mexiku, celá snímka sa natáčala v USA, konkrétne v Las Vegas a Santa Fe. (Laslo)

Reklama

Reklama