Reklama

Reklama

V úsilí najít dárce plic pro svou dceru, se manželský pár dostává do nebezpečných vod... Každý den Paul Stanton, úspěšný okresní advokát ze Santa Fe a jeho manželka Diana čekají s novou nadějí, že se najde dárce plic pro jejich dceru Chloe. Dcerka má zřídkavou degenerativní nemoc a je na dlouhém seznamu čekatelů na dvojitou transplantaci plic. Nemoc se zhoršuje a Paul je v zoufalství ochoten riskovat všechno, jen aby zachránil své dítě. Dozví se, že v Mexiku existuje doktor, který by mohl Chloe zachránit. Ale když  za ním přijede, zjistí, že doktorovi dárci jsou vlastně nedobrovolné oběti a jeho činnost je kriminální. Paul se ocitl na životní křižovatce: má zastavit nelegální operace a zachránit tak stovky životů nebo zachránit život své dcery … (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (174)

Flego 

všechny recenze uživatele

Nevidí sa často film, ktorý začína ako seriózna rodinná dráma, potom sme svedkami podivných skorumpovaných praktík v Mexiku, aby sme sa vrátili k dráme a nahlodaní morálnym aspektom ešte hodinu po filme premýšľali, čo by sme urobili my. Bezpochyby sa jedná o zaujímavý snímok, ktorý si treba pozrieť a nebyť zbytočného tlačenia na pilu v strednej časti, jednalo by sa o ambiocióznejšiu záležitosť. ()

Gerret 

všechny recenze uživatele

Hodně dobře zpracované Drama, se zajímavým a reálným podkladem. Herci zvládli role zahrát velice přesvědčivě. Při sledování se mé hodnocení pohybovalo okolo 80%. Pro ty co čtou komentáře před zhlédnutím filmu: !Zbytek si přečtěte raději až po projekci! Ale přece jen musím 10% přidat za ten pro mě "nečekaný" závěr filmu, protože jsem do poslední chvíle netušil jak to dopadne. Já bych určitě zvolil opačnou možnost, "ale kdo ví". Po cca. roce a půl jsem viděl film znovu a furt se mi moc líbil, i když jsem vlastně už věděl jak to dopadne. Hodnocení 90%. ()

Reklama

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Skutečně velmi krutý film, který Vám na konci jednoznačně položí otázku, jak by jste se zachovali na místě Paula. Inhale je solidně natočený a v závěru graduje. Jeden z mnoha filmů, který nabízí pohled na jedno z mnoha tabu, které se prostě na světě dějí- ilegální prodej orgánů. Pro mě tedy docela překvapení, které můžu jen doporučit...8/10. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nechcel by som byť v koži toho otca. Smutný príbeh o jednej hroznej desivej dileme, ktorú by som neprial ani najhoršiemu nepriateľovi. Popritom je to akčné, napínavé a i zručne natočené. Nič neobvyklé, že obaja manželia sa na celú situáciu pozerali inak, ale kto z nich mal pravdu? Na ktorú stranu by ste sa postavili? To je skutočne len vo hviezdach... 80/100 ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

3/10 Zadne sokujici dramo se nekonalo. Kdo jde do jistych zdravotnickych nestandartnich benefitu si nemuzue myslet, ze je to jinak. Vsechno ve scenari stoji na neuveritelnem sledu nahod a vypadnout tam jedna jedina, tak je po filmu. Zde probirane moralni dilema je osidne stejne jako obhajovani pederastu, k nemuz se hrdina po akci nejspis vratil, takze je to o vodce a vode. Nicmene to prostredi mexickeho prihranici je opravdu podane pekne - muzu posoudit, byl jsem tam :)) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Napriek tomu, že sa veľká časť filmu odohráva v Mexiku, celá snímka sa natáčala v USA, konkrétne v Las Vegas a Santa Fe. (Laslo)

Reklama

Reklama