Reklama

Reklama

Malý Velký Bojovník

  • Česko Malý velký voják (více)
Trailer

Krvavou bitvu u Fénixovy hory mezi státy Liang a Wei přežili pouze dva bojovníci. Zatímco řadový liangský voják, znavený dlouhými roky bojů, touží hlavně po návratu domů a konci války, druhý, plný hrdosti, prahne po vítězství a zachování rodové cti. Generál utrpí v boji zranění a stane se vojákovým rukojmím. Ten se i se svým zajatcem vydává domů s úmyslem získat za něho odměnu v podobě půdy a zproštění povinnosti vojenské služby. Cesta do Liangu však nebude jednoduchá, v patách jsou jim nejen kočovní loupežníci, ale především generálův bratr Wen, který by se rád svého bratra zbavil a sám stanul v čele země. A tak se z mužů, kteří dosud stáli na opačných stranách bitevního pole, pod tíhou nastalých událostí nakonec stanou přátelé. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

DivX 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem Jackieho neviděl takže to pro mě bylo dosti příjemné překvapení při zapnutí této fantasy komedie. Musím říct, že se tento film dost povedl oproti nějakým japonským či čínským dramatům (nic proti nim), kdy tam běhají jako nějací provazochodci. Je vidět, že Jackie Chan ze sebe ještě umí udělat srandu a je to moc dobře. 70% ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

Takový milý snímek, který bych spíš tipovala na starší datum vzniku, protože v dnešní době se u podobných témat rozhodně točí promyšlenější scénáře (nebo by aspoň měly). Přesto mě postavy a milý humor dokázaly upoutat a já si film užila. Výsledek sváru mezi bratry jsem si dokázala tipnout, ale úplné finále mě rozhodně překvapilo. K celkovému nádechu filmu to bylo velmi kontrastní a o to víc mě to zasáhlo. Kdyby to byla komedie - 4hvězdy. Kdyby to bylo drama - 4hvězdy. Ale stále se nemohu rozhodnout, zda byl tento mix žánrů dobře promíchán. Pěkných 70%. ()

Reklama

MilanQo 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan sa tu ukázal z inej strany, ako bojovník, ktorý chce zachovať svoj rod a žiť si v pokoji na svojom majetku ... a svitne mu nádej, keď zajme neprijatelského generála, za ktorého je odmena. Zažijú spolu veľa akčných scén , na ktorých sa dá dobre pobaviť ... Dobrý film s veľmi dojímavým koncom..:) 70% ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan přišel s filmem, který se do značné míry vymyká, tomu co, běžně tvoří, tedy akční komedie. Sice je zde pár humorných momentů, ale celý film je koncipován jako příběh z období válčících států, Chan jako obyčejný voják, který vstoupí nechtěně do světa vládců, pro něj odtažitého. Kromě akce očekávejte téměř komorní a civilní drama(na Jackieho poměry), nutno říci, že povedené. Akce se taky povedla, není si prakticky na co stěžovat, Jackie Chan pořád umí, velmi mile mě překvapil. Výborná kamera, kostými. Je fakt, že akční složka už není z převážné části na Jackiem, ale to není dle mého proto, že by se necítil, ale chtěl si zahrát něco jiného po mnoha zklamáních za tento a minulý rok, paktří Little Big Soldier, k tomu nejlepšímu, co se dá vidět v JV Asii. A mě osobně teda příběh vtáhnul, navíc tu není natahovaná stopáž a vše hezky odsýpá, aniž bych měl pocit, že se spěchá, nebo zůstává něco opomenuto. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Mile vyprávěný tragikomický příběh prostého vojína a následníka trůnu. Poetické záběry a souboje nezkažené nějakým lítáním. Čestnost tu hraje prim a dokonce i na ten čínský humor jsem si zvyknul a párkrát se u toho zasmál. Jackie Chan po návratu na rodnou hroudu překvapuje a je jen škoda, že se někdy vůbec snažil prosadit v Americe. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Kredit akční režisér sdílí He Jun, Wu Gang a Han Guan Hua. (Rominator)
  • Protože je Lee-Hom Wang (generál) známý čínský zpěvák, měl původně filmovou píseň zpívat on. Ale Jackie Chan (voják) si myslel, že by to bylo pro film moc moderní a raději ji nazpíval sám. (MJackie)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno