Reklama

Reklama

Čerstvě rozvedená Elizabeth Gilberová se vzdává svého pohodlí a riskuje všechno, aby změnila svůj dosavadní život. S vírou, že jde o víc než jen o manžela, dům a kariéru, opouští New York a vydává se na rok dlouhou cestu do Itálie, Indie a na Bali. Během svých cest poznává život v různých částech světa. Průvodci jsou jí tři různým způsobem atraktivní muži. V Římě je to hezký Ital Giovanni, který ji učí italsky mluvit a jíst, v Indii se ji pokouší do tajemství pokory, odpuštění a meditace uvést postarší, sympatický Texasan Richard a na Bali Liz poznává vytoužený smysl života a skutečnou lásku v náručí přitažlivého Španěla Felipeho. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (522)

Wewik 

všechny recenze uživatele

MPAA: 45414 Já si nemůžu pomoct, ale tenhle film je udělaný tak, aby si každý člověk přišel na své... Část která se nelíbí jednomu se zase líbí jinému a naopak.... Podle mého povedený snímek, i když něco bylo nudné až tak moc, že bych to úplně vypustil. Mám rád Béčkové filmy, ale ta indická svatba se třeba moc nepovedla! :) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je blbý film o víře a filosofii. Tohle je blbý film o jídle, i když se místy snaží o to, aby zde záběry na jídlo byly. Ničím ale nevynikají. A co nejhorší, tohle je pěkně blbá a nudná zdlouhavá romance, kdy stejně budete mít pocit, že ta hrdinka se vlastně ni nenaučila. Tady mi Julia přišla hodně otravná. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Z tych podpriemernych hodnoteni som ocakaval slabucky nudny film, ale vobec to take nudne nebolo. Mozno tam bolo par zdlhavych dialogov, ja by som tu minutaz urcite skratil, ale inac ma Julia Roberts, jej depresie z nenaplneneho manzelstva podla jej predstav a neskor hladanie samej seba prijemne prekvapila, svoju postavu zahrala skvelo. Zaver s Javierom Bardemom sa mi celkom pacil a nebyt tej dlhej vrazednej minutazi, dal by som mozno aj tu stvrtu hviezdicku. _________ Julia Roberts - (Liz Gilbert) +++ Hadi Subiyanto - (Ketut Liyer) +++ James Franco - (David Piccolo) +++ Billy Crudup - (Stephen) +++ Richard Jenkins - (Richard z Texasu) +++ Javier Bardem - (Felipe) +++ Viola Davis - (Delia Shiraz) +++ A. Jay Radcliff - (Andre) +++ Mike O'Malley - (Andy Shiraz) +++ Produkcia: Brad Pitt +++ ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Téměř 140 minut o ničem. Eat, Pray, Love nenabídne nic na co by se dalo dívat takovou dobu. Možná kdyby nebyl zdlouhavý a byl by o polovinu zkrácen, tak by se vše dalo překousnout. Julia Roberts je jako herečka dobrá, ale tady mi vůbec nesedla a její herecký výkon moc nepomůže. Přijde mi jako hrozný poleno co neumí hrát. Příběh je jen o tom jak se Julie rozvede a vypořádává se s tím po svém, nakonec vše dobře dopadne jako každý romantický snímek. Děj je bohužel hrozně slabý a hluchých míst je spoustu. Kdyby se to celé zkrátilo o polovinu možná by byl lepší pocit... 4/10 = 40% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Oceňuji pružnost Julie Roberts, opouští zavedený život a v Itálii okusuje nejrůznější chutě a další radosti života, v Indii své duchovno, na Bali pak čerstvě získané zužitkuje v náručí kořena s tváří Javiera Bardema. Musí se přeci něco dít. Jenže ono se toho totiž v té její zvláštní nespokojenosti moc neděje. Roberts, která si do té doby dávala od velkých projektů pauzu, je fajn, její postavě je nicméně obtížné fandit, navíc ani ona (oscarová Julia) nedokáže utáhnout onu neobhajitelnou nadměrnou stopáž a vpravdě nijaký příběh. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (13)

  • Julia Roberts podmínila svou účast na natáčení na Bali přítomností své rodiny. Po natáčení tak trávila volný čas se svým manželem Danielem Moderem a dětmi Phinnaeusem, Hazel a Henrym. (Karlos80)
  • Kniha je prý jedním z nejoblíbenějších románů Oprah Winfreyové, což také bylo jedním z důvodů, proč Julia Roberts projevila o nabízenou roli zájem. (Karlos80)
  • Během natáčení v Indii se Julia Roberts bála o zdraví své a svých nejbližších, proto si najala ochranku o 350 mužích. Mezi další ochranná opatření patřily pancéřované limuzíny a vrtulník, který situaci jistil ze vrtulník. (Džejkop)

Reklama

Reklama