Reklama

Reklama

Čerstvě rozvedená Elizabeth Gilberová se vzdává svého pohodlí a riskuje všechno, aby změnila svůj dosavadní život. S vírou, že jde o víc než jen o manžela, dům a kariéru, opouští New York a vydává se na rok dlouhou cestu do Itálie, Indie a na Bali. Během svých cest poznává život v různých částech světa. Průvodci jsou jí tři různým způsobem atraktivní muži. V Římě je to hezký Ital Giovanni, který ji učí italsky mluvit a jíst, v Indii se ji pokouší do tajemství pokory, odpuštění a meditace uvést postarší, sympatický Texasan Richard a na Bali Liz poznává vytoužený smysl života a skutečnou lásku v náručí přitažlivého Španěla Felipeho. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (522)

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $80,574,010Tržby Celosvetovo $204,482,125Tržby za predaj DVD v USA $26,361,047 //počet predaných kusov 1,587,514 ║ No otras, ktorý úrovňou pripomína o niečo dospelejšiu verziu prepletených vzťahov ako je upírčina Twilight. Príbeh je neskutočná otravnosť, Julia Roberts nemá čo hrať a to čo ako stvárňuje ak to niekto pochopí tak je génius, lebo ten skĺbenec pocitov čo prezentuje je fakt otras. /videl v kine: 15%/ ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Príbeh o žene, čo nevie, čo zo sebou. Je vydatá a bez varovania dá návrh na rozvod. Len tak. Nie som šťastná, kašlem na to. A potom si chytím zajaca. A zase nič, necítim sa naplnená. Hľadám niečo ďalej. Najprv sa uchyľujem ku kresťanstvu, potom prejdem na hinduizmus. Žena má už po štyridsiatke, že pomaly na vnúčatá by mohla myslieť a ona si stále nevie usporiadať život. Až nakoniec konečne príde vyslobodenie, ale je to naozaj už konečné riešenie alebo zas o dva mesiace si to rozmyslí? Nevieme, strihli to a koniec. Ale je to vraj natočené podľa skutočnej udalosti. Bolo by dobré vyhľadať tu pani a zistiť, či už nie je náhodou moslimka alebo šintoistka a nemá šestnásteho partnera niekde na japonskom ostrove, stále hľadajúca tú pravú lásku. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Podle mě málo doceněný snímek, který pojednává o nádherných věcech, které může člověk v životě dělat a prožít je naplno. Přes všechny všední i nevšední smutky a starosti, které máme si málo uvědomujeme co nám bylo dáno a to žít...takhle cítím tento nádherný snímek a proto ode mě dostal plný počet bodů a také musím přiznat za skvělý výkon Julie Roberts.. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

I na to, že hlavní postavu hraje Robertska, kterou nesnáším, tak mi tolik nevadila. Bardem byl dobrý a je fakt, že jsem čekala větší stačku, ale dostalo se mi vcelku kvalitního a zajímavého snímku, ale knížku by se mi asi fakt číst nechtělo. A nechápu moc lidi, co tvrdí, jak jim to změnilo život. To jako jak??? :) Prostě bohatá ženská, co ji začne nudit život v manželství, kdy má všechno (dobře kromě dítěte zatím no), a tak se rozhodně na rok odjet a cestovat. Tam pozná nové lidi, naučí se novým věcem atd.. super... být bohatá, taky si sbalím své saky paky a odjedu pryč od všeho a všech, co znám a celý rok bych si poklidně cestovala a nemakala. To by se mi taky líbilo a předpokládám, že při nabírání novým zkušeností a zážitků bych taky došla k nějaké duševní rovnováze nebo čemu.... takže tak 3* prostě. ()

MonaSax 

všechny recenze uživatele

Julii Roberts jako herečku moc nemusím, ale je dobrá, svoji práci odvedla na jedničku. Tenhle film je pro lidi, kteří se cítí ve svém životě ztraceni, aby věděli, že nebloudí jediní. Souhlasím s tím, že cestování může člověku velice pomoct, chce to velkou odvahu, sním si taky o něčem takovém. Je to krásný film, ať si ho kritici propírají jak chtějí, krásný film plný lásky a rozhodně nabije člověka pozitivní energií. Děkuji ()

Galerie (65)

Zajímavosti (13)

  • Románové předlohy se jen v USA prodalo 6,2 milionu výtisků a kniha byla přeložena do 40 jazyků. (Krouťák)
  • Julia Roberts vystřídala 103 kostýmy. (Krouťák)
  • Píseň "Samba Da Bencao" od Bebela Gilberta, která zazní v části, odehrávající se na Bali, se již objevila na soundtracku k filmu Na dotek (2004), ve kterém rovněž hraje Julia Roberts. (Karlos80)

Reklama

Reklama