Reklama

Reklama

Grotesque

Obsahy(1)

"Vzrušuješ mě, rozřežu Tě na kousky." Mladý unesený pár se vzbudí ve strašidelném sklepení, svázaný a skalpovaný. Dlouhé a šílené mučení právě začalo. Po Saw a Kostce se zrodil nejkrutější japonský horor. (MIDO FILM)

Recenze (287)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Po prvním flashbacku jsem měl chuť film ukončit, protože něco tak debilního se často nevidí. Naštěstí jsem to neudělal a mohl si tak vychutnat takřka hodinovou nefalšovanou řezničinu. Vidět toho příliš není, ale když si zkusíte představit, že vám někdo hřebíky přibije varlata, tak už neexistuje mnoho více bolestivých kousků. Náš vrahounek je docela sympaťák s celoživotním traumatem, protože smrdí. Je kreativní a i když už jste přesvědčeni, že nic strašnějšího nedokáže již vymyslet, tak vás náhle překvapí. Navíc je zábavný a nejedna hláška mě dokázala rozesmát. Nejlepší byla hláška: ,,Je tam drát!" Konec filmu byl naprosto ujetý a zařadil bych ho do kategorie sci-fi. Nerad bych prozradil nejkouzelnější moment filmu, ale nemohu si pomoct, takže kdo to nechce číst, nechť si zacpe uši, ale já se prostě o kousací letící hlavu nemohl nepodělit. A málem bych zapomněl na moc pěkný hudební vkus vrahounka. Škoda toho vysoce amatérského nádechu. Takhle to budou jenom 3*. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem větší průšvih, Grotesque si svým bizarním černohumorným pojetím získalo mé sympatie, přestože jsem se u jeho sledování cítil dost provinile, zhnuseně a vyumělkovaně. Brutalita realistická, motivy zmagořelého psychopata se dají pochopit, přijmete-li skutečnost, že podobní sadisté na světě opravdu existují, a také psychologický nátlak na hlavní protagonisty funguje obstojně, i když je děj hodně předvídatelný. Velice srandovní konec tomu dost ubližuje, ale slabé tři tentokrát přece udělím... ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Skvelý krvák. Dejovo o ničom, ale o dej ani veľmi nešlo, vlastne šlo len o prehliadku brutality, ktorá bola natočená na výbornú. Takže film jednoznačne splnil svoj účel. A mimochodom: Kto na to nemá žalúdok, nech to nepozerá. Najradšej by som nakopal do zadku somárov, ktorí dobre vedia, čo ich vo filme čaká, a aj napriek tomu film pozerajú, a to len preto, aby sa potom mohli robiť dôležitými a urážať ostatných, že sú úchyláci a podobne... ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem už lecos. Vrcholem doposud nebyl Hotel, ale Ichi the Killer (2011). Tohle však jako tsunami smetlo oba předchozí snímky... Schéma je jednoduché. Cimra s igelitovými závěsy, dva lapení zoufalci a sadististý doktor s kupou všelikých nástrojů. Doktor je zamindrákovanej, nikdo ho nemá rád a tak mu chybějící emoce má nahradit čerstvě zamilovaný pár, který chytil... Oba chycení jsou testováni co jsou schopni podstoupit ve jménu lásky k tomu druhému... Ti co nemají rádi krev tohle už asi i díky coveru obejdou obloukem. Těm co si myslí, že už lecos viděli doporučuji ještě jednou zvážit své rozhodnutí na tohle koukat. A znovu říkám. Japonci jsou hodně, hodně divnej národ. A říkám si, jestli nemělo v roce 1945 těch atomovek spadnou na ostrovy víc... * * ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Jedným slovom: psycho! A nech všetky americké horory typu Hostel idú do čerta, tomuto tu sa hovorí poriadna brutalita vo filme. Kôji Shiraishi opäť raz nesklamal, pomaly si u mňa buduje prestížne miesto v rebríčku najlepších ázijských hororových režisérov. Určite odporúčam aj jeho horor Noroi a Kuchisake Onna. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Distributoři tohoto filmu doufali, že snímku bude udělen status 18+ z důvodu mučení typu vypichování očí apod. Avšak britská společnost udělující tyto statusy odmítla film s tím, že je sadistický až příliš, což by mohlo mít za následek psychickou újmu diváků. To prakticky znamenalo, že distribuce tohoto filmu je nelegální. (Bossi123)
  • Ve filmu hrají pouze tři lidé. (uprchlice)
  • Sadista používá řetězovou pilu značky Makita. (Yoshimitsu)

Reklama

Reklama