Reklama

Reklama

Grotesque

Obsahy(1)

"Vzrušuješ mě, rozřežu Tě na kousky." Mladý unesený pár se vzbudí ve strašidelném sklepení, svázaný a skalpovaný. Dlouhé a šílené mučení právě začalo. Po Saw a Kostce se zrodil nejkrutější japonský horor. (MIDO FILM)

Recenze (288)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Režisér strašidelného snímku Noroi, což byla povedená pseudodokumentární duchařina, se tentokrát vypravil do vod snuffu a exploitationu, aby diváka už neděsil, ale přimo zhnusil. A bohužel taky nudil. Celý film sledujeme tři postavy, úchylného doktora a jeho dvě oběti, kterým udělá sexuálně dobře, aby je vzápětí na to fyzicky mučil, psychicky odrovnal, a rozřezal na malý kousky. Zní to dobře, ale ve skutečnosti to taková sranda není. Má to pár gore záběrů, neestetickou brutalitu, ale spousta toho jde mimo kameru. A do toho nešťastně vybraná dvojice trpících, jejichž osud mi byl jaksi u prdele. Grotesque se námětem blíží příbuznému The Butcher, ten si mě však získal svou syrovostí a pocitem autenticity, což tady bohužel úplně chybí. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Příběh je tu důležitý asi jako v hardcore pornu a když tak o tom přemýšlím, mohl jsem celý film po deseti minutách vypnout (stejně jako péčko). Grotesque nenabízí nic jiného, než chaoticky nasnímané scény mučení, jejichž zhovadilost je nepřehlédnutelná a nesnesitelná spíše díky nulové gore atraktivitě - ne, nemá to říz a opravdu to není tak extrémní, jak jsem slýchával. Doporučuji inforamční rychloposuv a pak disk s filmem rozčtvrtit. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tak tomuto sa hovorí - SILA! Film, ktorý bol natočený z jedného jediného dôvodu - ŠOKOVAŤ! Jednoducho zlepenec brutálnych scén, medzi ktorými sa vlastne nenachádza žiadny dej, ktorý by niečo posúval ďalej alebo naspäť, žiadne režisérske nápady - vlastne vôbec žiadna réžia ako taká, len zapnutá kamera nakrúcajúca explicitné násilie. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na rovinu řeknu, že zde není k vidění nic nového, ale Japoncům se podařilo v sedmdesáti minutách prezentovat tu nejzvrácenější podívanou, která se dá jen v lidské představivosti stvořit. Asiaté jsou mistry ve stupňování atmosféry a to se mi na jejich filmech líbí asi nejvíc. Nejprve diváky pořádně navnadí, potom zvolní tempo a během okamžiku opět zaútočí na divákovu mysl. Tady tomu nebylo jinak. O tom že motorová pila se dá dobře využít nejen v Texasu vás přesvědčí ihned na začátku mučení. Prsty a dokonce i celá ruka brzo okusí její ostří. Čím víc se blížil konec, tím míň mě však kupodivu film bavil. Finish sice nabídl docela zajímavou podívanou, ale úplný závěr zcela znevážil předchozí děj a na obrazovce se odehraje taková parodie hodná pro céčkové filmy. Kousací hlava vypadala trapně a když začala plakat, tak jsem to zastavil. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Další úchylák s choutky ubližovat tím nejhorším způsobem. Mučení bylo místama silný, ale na blinkání mi rozhodně nebylo. Nechat si propíchnout kulky silným hřebíkem... to si opravdu nedokážu představit tu bolest. Hned ve mě zamrazí, když na to jen pomyslím. :D Další ukázkový příklad, kde se dabing nepovedl. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Sadista používá řetězovou pilu značky Makita. (Yoshimitsu)
  • Skoro celý film se odehrává ve strašidelném sklepení. (Yoshimitsu)
  • Distributoři tohoto filmu doufali, že snímku bude udělen status 18+ z důvodu mučení typu vypichování očí apod. Avšak britská společnost udělující tyto statusy odmítla film s tím, že je sadistický až příliš, což by mohlo mít za následek psychickou újmu diváků. To prakticky znamenalo, že distribuce tohoto filmu je nelegální. (Bossi123)

Reklama

Reklama