Reklama

Reklama

Grotesque

Obsahy(1)

"Vzrušuješ mě, rozřežu Tě na kousky." Mladý unesený pár se vzbudí ve strašidelném sklepení, svázaný a skalpovaný. Dlouhé a šílené mučení právě začalo. Po Saw a Kostce se zrodil nejkrutější japonský horor. (MIDO FILM)

Recenze (288)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Co všechno je člověk ochoten podstoupit, aby zachránil toho druhého? Opravdu kvůli němu chcete zemřít? Ochutnat tu strašnou a nesnesitelnou bolest, která vás připraví o zdravý rozum? Stojí vám to všechno utrpení za to? Asijská kinematografie mě stále překvapuje, podle tohoto kousku asi nikdy překvapovat nepřestane. Říkám si, co všechno jsou filmaři schopni do svých filmových počinů nacpat. Tady do sedmdesáti minut nacpali zvrhlost a zvrácenost. Až mě bude zase chtít někdo k podobnému kousku přemluvit, tak se radši budu věnovat Glenlivetu. Ta mi alespoň navodí příjemnější pocity. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Skvelý krvák. Dejovo o ničom, ale o dej ani veľmi nešlo, vlastne šlo len o prehliadku brutality, ktorá bola natočená na výbornú. Takže film jednoznačne splnil svoj účel. A mimochodom: Kto na to nemá žalúdok, nech to nepozerá. Najradšej by som nakopal do zadku somárov, ktorí dobre vedia, čo ich vo filme čaká, a aj napriek tomu film pozerajú, a to len preto, aby sa potom mohli robiť dôležitými a urážať ostatných, že sú úchyláci a podobne... ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Hodně brutální exploitation po japonsku, který se bohužel snaží být brutální za každou cenu a to i na úkor ostatních prvků. U exploitationu se dá násilí samozřejmě čekat, ale obyčejně bývá nabalené buď na nějaký hlubší záměr nebo má aspoň nějakou výraznější dějovou linku. V tomto případě jsem po obojím pátrala marně. Násilí zde zobrazené sice nemá jen tak někde obdoby a i ostříleným gore fanouškům se bude místy trochu zvedat kufr, ale pokud je jediným obsahem filmu, nejde to bohužel hodnotit jinak, než jako průměr. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Klasický exploitation,tentokrát od ne moc zaběhlých japonských tvůrců.Je pravda že lecos od svých asijských(čínských)bratrů odkoukali,ale i tak se stále mají co učit.Ultra brutální násilí a velmi realistické efekty nemění nic na tom,že do špiček žánru mají ještě hodně daleko.I tak ale celkem milé překvapení a udivení,že už i takovýhle film si koupíte za padesát korun v trafice... ()

bassator odpad!

všechny recenze uživatele

Jak můžete lidi tohle hodnotit nějakýma hvězdičkama. Toto je jeden z nejnechutnějších a nejnesmyslnějších filmů co jsem kdy viděl. A srovnávat to s Hostely a podobnými filmy? Ano téma je stejné - zabití člověka na různé způsoby, ale ten prvně jmenovaný má alespoň trochu úroveň tohle je bezduchá odpornost té nejvyšší kategorie... - 7. 12. 2012 - 0% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Distributoři tohoto filmu doufali, že snímku bude udělen status 18+ z důvodu mučení typu vypichování očí apod. Avšak britská společnost udělující tyto statusy odmítla film s tím, že je sadistický až příliš, což by mohlo mít za následek psychickou újmu diváků. To prakticky znamenalo, že distribuce tohoto filmu je nelegální. (Bossi123)
  • Skoro celý film se odehrává ve strašidelném sklepení. (Yoshimitsu)
  • První země, ve které byl film zakázán, je Velká Británie. Dále byl zakázan také v Norsku. (Vojtino)

Reklama

Reklama