Reklama

Reklama

30 dní dlouhá noc: Doba temna

  • USA 30 Days of Night: Dark Days
Trailer

VOD (1)

Téměř rok uběhl od chvíle, kdy upíři zdecimovali obyvatelstvo aljašského města Barrow. Stella, která tenkrát přišla o manžela, od té doby cestovala po celém světě, aby ostatní přesvědčila o existenci upírů. Když jí skupinka ztracených duší nabídne uskutečnit odplatu na samotné upíří královně, Stella se vydává na misi, která má jediný úkol: Zastavit zlo dřív, než se znovu odhodlá k útoku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (226)

verbal 

všechny recenze uživatele

Zasraní Tvajlajtisti zase pohřbili takový klenot!! Vím, nehraje tam Patyzón, nevyšlo to z "péra" paní Majerové a není tam ani jeden vyrýsovaný vlkodlak, nicméně tohle si tato ponurá porce poctivé televizní řezničiny určitě nezaslouží! Jednoznačně nadstandardní, příjemné osvěžení zejících polic videopůjčoven, kterou místní partička gayů a pubescentních kikin neshledala dostatečně EMO! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Rovno-na-DVD pokračovanie, ktoré ma miestami rozosmialo (ľahko)vážnosťou ústrednej vampírskej kosti menom Lilith a jej lokaja s rady slaboduchých ľudských hyen. Potešilo ma však to, že sa to nehraje na Shakespearea ( kurnik, už keď sa v dnešnej dobe nasilu prepisujú ľudské dejiny, mohli by už zmeniť priezvisko aj tomu chlapovi ) a vie to pekne kopnúť do gulí. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Po průměrném prvním dílu přichází druhý díl, který místo aspoň oné atmosféry městečka vystřídala akce ve stylu Blade. Bohužel ženské hrdince jsem nevěřil ani minutu protože ta její drsnost byla k pláči. Navíc to její "chytám upíry protože mi zabily manžela" bylo dost chabé scénáristické vysvětlení. Jediné co mě tedy zaujalo byla krev které bylo poměrně dost a i efekty na to že se jedné o laciné pokračování nepatří k nejhorším. Ale je to strašně splácaná hovadina. ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Tak zázrak se nekoná. I tohle pokračování trpí takřka všemi neduhy druhých (a dalších) pokračování nečekaně úspěšných filmů, snad komě Slintavky a Nadměrné kučeravosti vlny. Jen pro ukázku jsou to například: Náhrada hlavního hrdiny odpornou sockou(chronické), Nedostatek financí(léčitelné) a Scénáristický průjem(nakažlivé). Ovšem Absence charismatického záporáka je pro tohle pokračování smrtelná. Odporného hnusáka Marlowa nešťastně zesnulého na Aljašce nahradila Lilith(jak původní!), která má sice čtyřky zuby do dvojky huby, ale svým výkonem nevyděsí ani neurotickou čivavu. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Stella (Kiele Sanchez), jediná přeživší upírského řádění v malém Aljašském městečku Barlow se stále (podoba s hrdinčiným jménem vskutku náhodná) nemůže zbavit zlých snů, a tak se radši soustředí na přednášky (ehm) o tom, co se skutečně v Barlow stalo, ač jí nikdo, kromě samotných upírů nevěří. Jednoho dne ale dostane nabídku od skupinky (amatérských) lovců upírů, aby s nimi šla zničit upírskou královnu Lilith (Mia Kirshner). Možná toto bude znamenat konec zlých snů ? .. Původní film, ač přišel nečekán nezván, byl vskutku příjemným překvapením (a teďka lituji, že jsem jej zdrbal za obsazení Joshe Harnetta do hlavní role - radši sto filmů s Harnettem než toto). Kromě zajímavého začátku film nepřináší film lautr vůbec nic, proč by se na něj člověk měl podívat znovu (snad jen ona několikrát zde zmiňovaná erotická scéna). U čeho jsem se mohl docela potrhat smíchy, jak se z hlavní hrdinky během jedné akce stala totální akční hvězda, zatímco ze zbytku party, která dle svých slov vyčistila několikeré upírské hnízdo jen partička ubrečenců - zvlášť hysterická Amber byla toho zářným příkladem... Ach jo... ()

Galerie (18)

Zajímavosti (8)

  • Během natáčení jedničky Melissa George prohlásila, že by si ráda zahrála i v případném pokračování. Podle producentů k tomu však díky problémům s posunujícím se termínem začátku natáčení nedošlo, neboť měla herečka i jiné pracovní závazky. Role byla proto přeobsazena. (darek kartac)
  • Film měl nesoutěžní premiéru 23. července 2010 na festivalu San Diego Comic-Con. (Terva)
  • Lillith (Mia Kirshner) a její koupání v krvi odkazuje na postavu Elizabeth Bathory. (Terva)

Reklama

Reklama