Reklama

Reklama

Návrat komisaře Rexe

(seriál)
  • Česko Komisař Rex na stopě (více)
Itálie, (2008–2015) (Alternativní 90 min)

Hrají:

Kaspar Capparoni, Ettore Bassi, Francesco Arca, Fabio Ferri, Domenico Fortunato, Pilar Abella, Martin Weinek, Denise Zich, Irina Wanka, Hary Prinz, Fritz Karl (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(90)

V Římě je nalezena mrtvola muže, který je identifikován jako rakouský státní příslušník. Komisař Lorenzo Fabbri, který má případ na starosti, se spojuje s vídeňskou komisařkou Erikou Hedlovou. Rex si zatím užívá důchodu v policejním útulku, ale i tak je na stanici častým návštěvníkem.. (oficiální text distributora)

Recenze (65)

carl.oesch odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, tak tohle opravdu ne. Původního Rexe jsme měl jako oddechovku celkem rád, s každou řadou šla kvalita pomalu, ale jistě dolů, ale tohle? Vysloveně nesympatičtí hlavní představitelé, prachmizerné zápletky a člověk se slzou v oku vzpomíná na chvíle, když si říkal, že už ten Rex za mnoho nestojí (dokud byl u rakouské kriminálky ve Vídni). V první chvíli jsem byl zvědav, ale po třech dílech jsem to vzdal. Prostě, remaky se podaří málokdy, většinou to bývá průser jako hrom. A tohle je jenom jeden z dlouhé řady příkladů. ()

mrx.friend 

všechny recenze uživatele

Skoro až nedopatřením jsem seděl u televize, kde zrovna běžel jeden díl a dost jsem se zděsil - myslim si, že s příchodem Marka a Niki ještě v původním seriálu už tak "Komisař Rex" hodně klesnul, ale tohle je asi zase jednou faktickej vrchol - Rex je postaven prakticky mimo dění vyprávění jako jakýsi doplněk seriálu a my spíše než samotné vyšetřování sledujeme, jak se hlavní komisař (potažmo Rexův páníček) vypořádává s kecama své maminky a se svýma soukromýma těžkostma vůbec... :-! ()

Reklama

major.warren 

všechny recenze uživatele

Slušný seriál. Některé příběhy jsou možná trochu lepší než z původního Rexe, ale jinak je skoro stejný. Špatné dialogy, slabý scénář. To všechno má i starý Rex. Italové neudělali špatně, že natočili toto pokračování, ale měli si sním trochu víc vyhrát. Kaspar Capparoni jako komisař Fabbri byl velmi dobrý a myslím, že po úplně prvním Rexovo pánovi, komisaři Moserovi, byl Fabbri druhý nejlepší. Po něm byl komisař Rivera a po něm komisař Terzani. To už není úplně ono. S Fabbrim tam byla sranda a seriál byl tak výš. Vizualita seriálu nic moc. Hudba krásná. Nahraná Českým národním symfonickým orchestrem, co víc si přát. Pes, který zde hraje Rexe v prvních sériích s komisařem Fabbrim je velmi dobrý, ale na původního Reginalda Von Ravenhorsta nemá nikdo. Z postav mám rád komisaře Fabbriho, inspektora Moriniho, inspektora Monterrosu a nadřízeného Phillipa Goriho. U mě pěkné tři hvězdičky:-). Samozřejmě ještě zdůrazním, že všechny tyhle levné krimi seriály jsou podle mě velkou slabinou pro některé z nás. Nepatří k mým nejoblíbenějším seriálům, ale když ho dávají, tak se holt podívám. ()

ArsenalEagle odpad!

všechny recenze uživatele

Komisař REX: 4/10 Herecké výkony: 1/10 (hlavní hrdina po boku Rexe je naprosto typický němec, příde mi strašně nepříjemný a.. No coment) Hudba: 3/10 Scénář: 1/10 Místy až moc jednoduché.. vždy se najde místo, kam se může REX schovat, na něco zkočit,.. Bandité úplně neschopní troubové. Nevím, myslím, že se Návrat ani nemusel uskutečnit :) 1/10 ()

IsaacNewton 

všechny recenze uživatele

Já si nemohu pomoci, ale na rozdíl od mnohých se mi to líbí... Rex je neustále skvělý jako dříve a ani herci mi vůbec nevadí, naopak- když například porovnám s posledními sériemi starého Rexe, je to neskonale lepší! Ano, má to chyby a je to celkem naivní, ale to je každý seriál a tenhle je jeden z těch dobrých! Kdyby nebyl tenhle seriál "černý" jako naše některé české skvosty (Velmi křehké vztahy, Ordinace v Růžové zahradě...), dala bych 3 silnější hvězdy, ale takhle dávám 4 a ovládám se, abych na znamení protestu nedala 5... ()

Galerie (150)

Zajímavosti (11)

  • Při natáčení mluvil představitel komisaře Lorenza Fabriho (Kaspar Capparoni) italsky, všechno se ale poté díky synchronizaci a dabingu muselo přenést do němčiny. (Stocki)
  • V roce 2007 odkoupila práva na seriál italská televize. (M.B)
  • V Itálii sledovalo první díl okolo 5 618 000 diváků (20,54 %), což bylo skoro o dva miliony více, než např. populární italský seriál Okouzlení (od r. 1998). Vůbec nejvyšší sledovanost seriál zaznamenal v třetí epizodě první série čínské stíny se sledovaností 6 510 000. Od čtvrté série postupně přešla na zhruba 2 000 000, se kterými vydržela až do konce seriálu. (mar48)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno