Reklama

Reklama

Lidská stonožka

  • Nizozemsko The Human Centipede (First Sequence) (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Dvě Američanky se vydají na cestu po Evropě. Kdesi v Německu se jim v noci porouchá auto. Při hledání pomoci narazí na opuštěnou vilu, kde se rozhodnou přenocovat. Druhý den se probouzí a s hrůzou zjišťují, že jsou uvězněny v provizorní podzemní nemocnici. Za vším stojí zestárlý německý chirurg, který se dříve specializoval na operace oddělování siamských dvojčat. Jeho zvrácená fantazie tkví v tom, že obě dívky hodlá spolu s dalšími uvězněnými spojit v jednu velkou lidskou stonožku... (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (704)

lillien 

všechny recenze uživatele

No to byla ale vskutku legrační píčovinka:) vzhledem k tomu, že o svém dokonalém duševním zdraví pochybuji již několik let a vcelku jsem se s tím už přestala trápit, úplně s klidem přiznávám, že u této podivnosti jsem vůbec neměla návaly na zvracení, ni zrak jsem znechuceně neodvracela..ba naopak musím ocenit a vyzdvihnout úchylnost a originalitu nápadu, lidská mysl mě opět mile překvapila netušenými hranicemi své fantazie. Pořídit si takhle bizarně sešitého pejska, jako doktor Heiter,to by mě opravdu nenapadlo. Odpouštím několik nesmyslných momentů v jednání postav, které by se snad i v tak šokujícím prostředí daly vyřešit jinak a lépe. To, že mě film od začátku do konce bavil to v pohodě vyváží. A závěr se mi taky ohromně líbil. Celou dobu jsem totiž přemýšlela, kam až sahá pud sebezáchovy..Nakonec se plně ztotožňuji s rozhodnutím japonského prvního článku. Když totiž lidskou důstojnost dokonale utopíte ve sračkách, nastává otázka, zda má ještě další existence vůbec smysl. Takže: nehmen Sie platz, bitte a bavte se. Už se těším na dvojku:) ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Klasický scénář, který na hororech tak miluju!!! Temná noc, rozbité auto, žádný signál a hlavní postavy se rozhodnout jít temným lesem a najít pomoc. Narazí na dům, kde jim otevře chlap, od pohledu strašně sympatický :o) A zábava může začít.. A ona fakt začala :D Inteligence hlavních postav, která v podobných nesmyslech bývá a hrozně mě sere, mě tady šíleně bavila, ale hlavně díky tomu milému, příjemně vystupujícímu a stále usmívajícímu hlavnímu záporákovi :D Kdo nepochopil, předchozí věta byla sarkazmus :D Odporně slizkej sešlej německej chirurg, se zvráceným koníčkem, který mi místy připomínal Van Dama, byl naprosto úžasnej.. Hlavně když nasadil brýle, svůj chirurgickej plášť a pušku :o) Doteď si ale neumím srovnat v hlavě, jestli při slovním spojení "Chce se mi srát, promiň" a "Nakrkm se" se mám smát, nebo mi má být lehce nevolno.. Každopádně námět a potenciál mohl být lepší, herci taktéž, jenže si říkám, který herec se nechá dobrovolně půlku filmu nechat svázat k cizímu zadku? Aneb hláška večera mluví za vše: " Japonci mají neuvěřitelnou sílu, když jsou zahnáni do kouta :o)" ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Řemeslně průměr, možná i podprůměr, ale ten neuvěřitelně zvrácený nápad to táhne nahoru. Znepokojivej pocit jsem z toho filmu měl od začátku až do konce, respektive ho mám i teď, jen když si na něj zpětně vzpomínám. Myslím, že horší osud, než měla jedna z doktorových obětí, už ani nelze pro člověka vymyslet. PS: Co chce Tom SIx vymyslet pro sequel (Full Sequence) si ani neodvažuju odhadnout. ()

virus10 

všechny recenze uživatele

Nechutný, zvrácený, nelidský. Přesto musím dát vysoký hodnocení. Vůbec jsem se totiž nenudil a i těm nesympatickým policajtům ( jak Schimanski :D ) jsem přál, aby toho hnusáka oddělali. Naštěstí je ta nechutnost ve filmu spíš pocitová, protože tam nejsou nějaký přehnaný detailní záběry. Což se prý o dvojce říct nedá, tak nevím jestli se na ní taky dokážu podívat. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Konečne som sa dočkal tohoto filmu, na ktorý som sa tak tešil. A mal som sa prečo! Je dobré vedieť, že aj v tejto dobe sa ešte natáčajú odporné, oplzlé a hnusné exploiťáky, ktoré sadnú len zopár ľuďom. Mne sadol dokonale. Za tú stopáž 90 minút som sa vynikajúco bavil. Film má veľmi rýchli rozjazd, 10 minút, ani sa nenazdáte a dievčatá už ležia u záporáka v dome. Fakt neviem, kde pán režisér toho záporáka zohnal, ale ja by som do jeho domu nevstúpil, ani keby vonku padali valašky. Potom okrem toho hnusného nápadu, ktorý je veľmi pekne odprezentovaný záporákom prichádza aj scéna, kde je kopec napätia. No Ďalej už nebudem prezrádzať, ale je to fakt sila. úplne som sa počas filmu vžil do úlohy každej postavy ("článku") a ostal som maximálne znechutený. K tomu je koniec ešte presne taký ako ho mám ja rád, veď sami uvidíte. Čo sa týka hudby, tak sa mi páčila, nevtieravá, len taká podvedomá, ale dobrá. Herecké výkony sú dosť rozmanité, najlepší bol samozrejme záporák a s ostatnými postavami je to horšie. Tento film môžem jednoznačne doporučiť! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (27)

  • V úvodnej scéne mal Dr. Heiter (Dieter Laser) na sebe slnečné okuliare. Tieto okuliare patrili režisérovi filmu Tomovi Sixovi. (ShortyIC)
  • Když doktor (Dieter Laser) poprvé spojí všechny tři dohromady a začne je fotit, používá Canon Digital Rebel. Když se úhel záběru změní a doktor je při focení vidět znovu, používá fotoaparát značky Nikon. (Mrs.Blue)
  • Obrazy siamských dvojčat v domě dr. Heitera (Dieter Laser) maloval režisér Tom Six. (aknamor)

Související novinky

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

14.10.2013

O bizarním projektu Tusk mluví Smith na conech už zhruba půl roku, ale teď se film opravdu stane realitou – natáčení začne už příští měsíc a svérázný scenárista a režisér právě pilně obsazuje hlavní… (více)

Reklama

Reklama