Reklama

Reklama

Vanishing on 7th Street

  • Slovensko Zmiznutie na 7. ulici (festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Nacházíme se na počátku konce lidské rasy. Celá Země byla zahalena do tajemného zatmění, které způsobilo zmizení většiny populace. Hrstka přeživších nyní bloudí po opuštěných ulicích měst a strach z jejich budoucnosti se stále stupňuje. (PetriK12)

Videa (3)

Trailer

Recenze (108)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Vanishing on 7th Street je sebestředná pitomost, která díky cílenému útoku na atmosféru a mražení v zádech působí ještě hloupěji. Brad Anderson i přes svůj talent zplodil nudný, stupidní a těžce nepovedený thriller hrající si na horor. Ve většině momentů nefungující a s do očí bijícími chybami. Pachuť z tohohle snímku budete ještě dlouho cítit. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tvůrci filmu „Vanishing on 7th Street“ se asi hodně koukali na „Ztracené“ a strašně se jim líbil prvek mlhy, která se zde objevila a která požírala lidi. A tak – aby to nebylo tak trapné – si řekli, že místo mlhy zvolí tmu a budou mít pořádný horor, který navíc bude mít ještě nějaký filosofický přesah. Haha. Nic takového se nekoná a vy nedostáváte zajímavý ani dobrý film. Škoda, ale u podobného začátku musí divák s takovým průběhem počítat. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tento film som si zamiloval. Jasné, je to Bčko. No a čo? Pokiaľ baví a má čo ponúknuť, prečo nie. Snímok pohltí diváka už na začiatku, kedy sa všetci ľudia začínajú vyparovať. Na probléme je svetlo. Respektíve naopak. Na vine je tma. Akonáhle nemáte žiadnu baterku, nájdu si vás záhadné tiene a zmiznete ktovie kam. To je v skutku fascinujúci nápad. V hlavne úlohe "Anakin" Hayden Christensen, ktorý opäť podáva solídny herecký výkon. Počas snímky sme síce veľmi dlho zaseknutí na jednom mieste, ale ja také snímky zbožňujem. Počas filmu pociťujeme strach a kladieme si milión otázok, že čo za tým všetkým stojí. Rozhodne ide je jeden z najlepších mysterióznych hororov svojej doby. Videl som ho už asi 6x. ()

Silas 

všechny recenze uživatele

Scénář, který nemá ambice dovést relativně originální námět do nápaditých rovin či alespoň schopně zkopírovat to, čím jsou všechna 'postapo' zajímavá. Čtyři lidé, kteří náhodou unikli smrti a čekají v baru, než jim odejde poslední zdroj energie. Anderson selhává v psychologii postav, postupně v atmosféře a co nejhůř - i v napětí. Za jiných okolností (rozuměj při zručnějším uchopení) by i závěr vyzněl přijatelně, ale v kontextu toho, čeho jsme svědky po celou dobu, to je jen dovršení tvůrčí bezradnosti. ()

3n3my 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý námet (priznám sa, že si nespomínam na nič podobné), ktorý mohol byť pútavejšie spracovaný po stránkach atmosféry, nápaditosti a deja (asi si Anderson tieto položky vyčerpal u Mechanika). Vizuálna a hudobná stránka je OK, škoda že zbytok filmu pláva len v priemerných vodách. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Když Paul sní, chodí po dlouhé chodbě v suterénu, když poté otevře dveře, vidí jen zeď z cihel. Když začne do zdi bušit, je jasně poznat, že se jedná o lepenkovou zeď, protože cihlová zeď by se nikdy tak netřásla. (Kroup4)

Reklama

Reklama