Reklama

Reklama

Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, vyhraje ten kdo je nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína.. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

Burrows 

všechny recenze uživatele

Nečekaně dobrá zábava na sobotní propršené odpoledne. Nahání vám strach ledová voda, hromada bahna a sjezd rampy na kajaku? A co teprv nebezpečné pády, ve kterých neovládáte tělo? Pokud ano, nemohli byste se Wipeoutu zúčastnit. Tato drsná reality show nabízí neokoukanou podívanou doprovázenou vtipnými komentáři a rozbory nejlepších držkopádů elektronickou tužkou. Mnohokrát jsem se hlasitě smál. Jedna z mála soutěží, kterou bych si zkusil na vlastní kůži. Dávám palec nahoru. ()

greymon 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se tomu smál velmi dlouho. Bohužel později pády ztrácely na humoru a od 3 série to byla až moc drtivá porážka, že už to nebylo příliš k smíchu. Je to jen můj názor, ale drtivé pády mě po dlouhé době omrzely. 4 série Drtivé porážky byla na mě až moc drtivá. Nemohu říct, že jsem se nezasmál, ale ty pády byly katastrofální, ale přesto k popukání. Jinak dobré komentování Johna Hensona a Johna Andersona. A především vynikající překážky. ()

Reklama

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

899. hodnocený film: Na doporučení mojí Péti jsem se na tenhle zábavně soutěžní pořad kouknul a musím říct, že to bylo rozhodně to lepší, ne-li jedno to z nejlepších, co v tomto žánru můžeme shlédnout. Jistě, Pevnost Boyard a ani Hry bez hranic, to nebyly, ale je to fajn a dá se na to koukat. 3* jsou rozhodně dobrým hodnocením. 3* ()

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

Když jsem poprvé viděla profil tohoto pořadu s hodnocením přes 70 %, jen nevěřícně jsem kroutila hlavou... to se vážně někomu tak líbí, když se SuperJack, Nancy krotitelka, Létající Zack a další opřezdívkovaní lidé opakovaně odráží od obřích červených koulí a padají do bahna a vody? Vážení rozeběhněte se, odražte se od trampolíny a skočte do nějaké hlubší tůňky, nechte se u toho natočit a okomentovat kamarádem a dosáhnete skoro toho samého, co předvádí Drtivá porážka. Mám ráda soutěžní pořady, ale když v nich soutěžící alespoň něco předvedou. Sportovní výkon, vědomosti... tady jde ve většině případů jen o to, kdo předvede krkolomnější držkopád. Věřím, že je to taky fyzicky náročné a soutěžící často melou z poslední sil, ale... První dva díly fajn, člověk se zasměje. Pak se ale pořad dostane do děsivého stereotypu a opakování, které ani občasná obměna překážek nezachrání. Jediné plus jsou hlášky obou komentátorů. ()

Rediik 

všechny recenze uživatele

Lehce pokulhává za Ninja Faktorem, ale musím uznat, že když náhodou ráno zapnu televizi, tak se u Drtivé porážky dost pobavím. Komentátoři mají vtipné hlášky, hlavně na výkony a výrazy soutěžících. Není snad třeba mluvit o záludných překážkách, protože při jejich překonávání chytám snad ještě větší záchvaty smíchu, než při komentování. Některé akrobatické výkony jsou až neuvěřitelné. Proč my nemáme takové soutěže místo nudných reality show? Já bych do toho šla! :D ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama