Reklama

Reklama

Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, vyhraje ten kdo je nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína.. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

Bratricek odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud bych hodnotil americkou verzi, v podstatě jakožto trapnou verzi Her bez hranic, dal bych nějaké 2*. Poté, co jsem před několika dny viděl česko-slovenský výběr na TV Nova, jsem velmi silně otřesen. Kdybyste slyšeli komentátory z Novy, zaručuji vám, že byste se rozbrečeli. Byl to jeden z mých nejhorších televizních zážitků. U každého kdo prošel dráhu (každý) začali řvát o nadlidském výkonu, o dokonalé reprezentaci apod.....je mi zle. Dopíši komentář a pokusím se zapomenout... Jsem ovšem člověk nepřejícný takže: zkazte si den: http://voyo.nova.cz/multimedia/wipeout-epizoda-2.html NEJHORSI TELEVIZNI ZAZITEK V ZIVOTE!!!! ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Jste-li z těch občanů, kteří z nějakého důvodu nenávidí občany USA, nenechte si ujít tento pořad! Pohled na množství tlamopádů, kulopecek a kozoran na obtížných překážkách, jaké absolvují mladí američtí soudruzi (a soudružky) kvůli získání mrzkého kapitálu, vás zaručeně učiní šťastnými. Americká obdoba "Ninja warrior", jen se to nebere tak vážně a úkoly nejsou tolik fyzicky náročné. Zahanbeně přiznávám, že mě to docela bavilo, akorát komentáře jsou standardně otravné k posrání a český překlad názvu stojí za to, co produkují šelmy psovité řitním otvorem. 61% ()

Reklama

nudlis 

všechny recenze uživatele

Americká Drtivá porážka byla sice asi první, ale i nejtrapnější. Pořád samé "óóóuuu" a "áááuuu", rádoby vtipné přezdívky soutěžících, překážky neustále se upravují a ztěžují. Zajímalo by mně, jestli si to ti dva blbové taky někdy vyzkoušeli. Možná by to dali, ale podle těch keců za úplně nejtrapnější časy. Samozřejmě nesmí chybět americká variace na mechanického býka, bez toho by Amíci nedali ani ránu. A taky nesmí chybět nechutně tlustí přežraní soutěžící, kterých je Amerika plná. Fujtajbl!!! Takže ta jedna hvězda je za pěknou Jill Wagner a za to, že Amíci vyrobili formát soutěže, který pak mohli koupit Britové a obsadit Richardem Hammondem v roli moderátora. ()

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

Když jsem poprvé viděla profil tohoto pořadu s hodnocením přes 70 %, jen nevěřícně jsem kroutila hlavou... to se vážně někomu tak líbí, když se SuperJack, Nancy krotitelka, Létající Zack a další opřezdívkovaní lidé opakovaně odráží od obřích červených koulí a padají do bahna a vody? Vážení rozeběhněte se, odražte se od trampolíny a skočte do nějaké hlubší tůňky, nechte se u toho natočit a okomentovat kamarádem a dosáhnete skoro toho samého, co předvádí Drtivá porážka. Mám ráda soutěžní pořady, ale když v nich soutěžící alespoň něco předvedou. Sportovní výkon, vědomosti... tady jde ve většině případů jen o to, kdo předvede krkolomnější držkopád. Věřím, že je to taky fyzicky náročné a soutěžící často melou z poslední sil, ale... První dva díly fajn, člověk se zasměje. Pak se ale pořad dostane do děsivého stereotypu a opakování, které ani občasná obměna překážek nezachrání. Jediné plus jsou hlášky obou komentátorů. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

V této krásné době, kdy chce každý vydělávat co nejvíce peněz za co nejméně práce, si Drtivá porážka bez problémů najde dost zájemců o účast. Já to však nebudu, neboť mi exekutoři dosud neklepou na dveře a já jsem nikdy nepocítil touhu nechat si nafackovat od nějakého stroje, skákat z výšky na nestabilní plochu, nechat se rozhodit od kluzkých koulí či neustále nekontrolovaně padat do vody. Dokonce v sobě nemám ani dost škodolibosti na to, abych se nějak mimořádně bavil tím, že to právě někdo pořádně schytal. Ale troška škodolibosti se ve mně samozřejmě najde, takže se občas mrknu na lidi nepřirozeně ztrácející stabilitu. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama