Reklama

Reklama

Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, vyhraje ten kdo je nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína.. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

Když jsem poprvé viděla profil tohoto pořadu s hodnocením přes 70 %, jen nevěřícně jsem kroutila hlavou... to se vážně někomu tak líbí, když se SuperJack, Nancy krotitelka, Létající Zack a další opřezdívkovaní lidé opakovaně odráží od obřích červených koulí a padají do bahna a vody? Vážení rozeběhněte se, odražte se od trampolíny a skočte do nějaké hlubší tůňky, nechte se u toho natočit a okomentovat kamarádem a dosáhnete skoro toho samého, co předvádí Drtivá porážka. Mám ráda soutěžní pořady, ale když v nich soutěžící alespoň něco předvedou. Sportovní výkon, vědomosti... tady jde ve většině případů jen o to, kdo předvede krkolomnější držkopád. Věřím, že je to taky fyzicky náročné a soutěžící často melou z poslední sil, ale... První dva díly fajn, člověk se zasměje. Pak se ale pořad dostane do děsivého stereotypu a opakování, které ani občasná obměna překážek nezachrání. Jediné plus jsou hlášky obou komentátorů. ()

LadyNicole 

všechny recenze uživatele

Wipeout na Barrandově je super, pořád se něco děje a má to spád, na rozdíl od té nechuťárny na Nově, která je přesný opak-strašlivě se s tím mažou, dají tam pár "osobností" a dělají s nimi neustále rozhovory o jejich "pocitech z právě zdolané překážky"... Takže budu hodnotit "pravý" Wipeout, který je to skoro za 5* a verzi ala Souboj národů, jenž mu nesahá ani po kotníky opomenu :) ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Na tuhle show jsem narazil více méně náhodou, když jsem přepínal kanály. A hned u prvního dílu jsem se smál tak, až jsem brečel (a to bez jakékoliv nadsázky). Od té doby jsem se stal pravidelným divákem této správně ujeté show, která mi přijde jako odlehčená verze Faktoru strachu. I tady lidi bojují o 50 tisíc dolarů a i zde se neváhají ztrapnit. Nicméně já jsem od přírody tvor škodolibý, takže se na všechny ty držkopády a trapasy tak rád dívám :-) Za Jacoba Manna, za hlášku "Kde je ta tyč?" (až uvidíte, tak pochopíte) za krásnou a pohotovou Jill, za dva pohodové moderátory, za vtipné komentáře, za skvělé animace a hlavně za velké koule musím dát plný počet! ()

Oyer 

všechny recenze uživatele

Pochopil jsem dobře, že se jedná o parodii na soutěže v podobných prostředí? Cílem je vidět nárazy, odrazy a především pády po prudkém kontaktu s různými měkkými pohyblivými překážky? Podobných soutěží v poslední době nějak moc přibývá. Krmí nás tedy nehorázně. Nikdy nevím, jestli se smát nebo plakat... Proč se namísto těchto volovin nevrátí třeba Pevnost Boyard, Po stopách Xapatánu nebo alespoň Hry bez hranic? ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Z trojice Fear Factor, Ninja Factor a Wipeout je tohle jedničkou. A to z prostých důvodů - nejsou tam trapný a nechutný úkoly (proti nechutnosti nic nemám, ale koukat každej díl na to, jak někdo jí sloní koule fakt nemusim) a nejsou tam Japonci. Vyzdvihuju zábavné úkoly, zpomalené opakované záběry a mírně sympatické moderátory, kteří jsou i vtipní, jen kdyby jeden vtip neopakovali 10x za sebou. Tím to srážejí. Takže se mějte fajn a obří koule. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama