Reklama

Reklama

Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, vyhraje ten kdo je nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína.. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Jste-li z těch občanů, kteří z nějakého důvodu nenávidí občany USA, nenechte si ujít tento pořad! Pohled na množství tlamopádů, kulopecek a kozoran na obtížných překážkách, jaké absolvují mladí američtí soudruzi (a soudružky) kvůli získání mrzkého kapitálu, vás zaručeně učiní šťastnými. Americká obdoba "Ninja warrior", jen se to nebere tak vážně a úkoly nejsou tolik fyzicky náročné. Zahanbeně přiznávám, že mě to docela bavilo, akorát komentáře jsou standardně otravné k posrání a český překlad názvu stojí za to, co produkují šelmy psovité řitním otvorem. 61% ()

Bratricek odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud bych hodnotil americkou verzi, v podstatě jakožto trapnou verzi Her bez hranic, dal bych nějaké 2*. Poté, co jsem před několika dny viděl česko-slovenský výběr na TV Nova, jsem velmi silně otřesen. Kdybyste slyšeli komentátory z Novy, zaručuji vám, že byste se rozbrečeli. Byl to jeden z mých nejhorších televizních zážitků. U každého kdo prošel dráhu (každý) začali řvát o nadlidském výkonu, o dokonalé reprezentaci apod.....je mi zle. Dopíši komentář a pokusím se zapomenout... Jsem ovšem člověk nepřejícný takže: zkazte si den: http://voyo.nova.cz/multimedia/wipeout-epizoda-2.html NEJHORSI TELEVIZNI ZAZITEK V ZIVOTE!!!! ()

Reklama

HH47 

všechny recenze uživatele

Wipeout sledujeme s kamošmi už asi rok. Dáme si vodnú fajku, nejaké pivo, zapneme wipeout a jednoducho sa smejeme. Pády sú asi 35% zábavy, zvyšok ide moderátorskej trojici ktorá nás niekedy doženie až k slzám, oblúbené časti sú so súťažiacimi Freak of Nature, alebo Daddy Long Legs, stačí pár zaujímavých súťažiacich, z ktorých si moderátori vystrelia a o smiech je postarané. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

899. hodnocený film: Na doporučení mojí Péti jsem se na tenhle zábavně soutěžní pořad kouknul a musím říct, že to bylo rozhodně to lepší, ne-li jedno to z nejlepších, co v tomto žánru můžeme shlédnout. Jistě, Pevnost Boyard a ani Hry bez hranic, to nebyly, ale je to fajn a dá se na to koukat. 3* jsou rozhodně dobrým hodnocením. 3* ()

Toustovač 

všechny recenze uživatele

Soutěž těžící z momentu překvapení (aspoň na mě tak zafungovala). Plejáda soutěžících, jejichž sebevědomí i blbost dosahují neskutečných výšin, a kteří zjevně netouží po ničem jiném, než se v opakovaných či zpomalených záběrech poměrně humorně rozmáznout na nefér (jinak to popsat nejde) překážkách. To vše za nekorektního komentáře zlomyslných moderátorů, doplněného o hrátky s elektronickou tužkou. Ne zrovna nejinteligentnější zábava, ale jednu řadu jsem bez problémů vydržel. Pak už onen zmíněný moment překvapení vážně vyprchal a důvodů pro další sledování mi moc nezůstalo. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama