Reklama

Reklama

Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, vyhraje ten kdo je nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína.. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Za začátku, když jsem to viděl, jsem si myslel, že to bude zábava, jak tam pořád někdo vráží do míčů a padá do vody. Jenomže po shlednutí více dílů, jsem si všiml, že se právě ty míče a voda dokolečka opakují. Málokdy ukážou další kola. Takže dávám nižší hodnocení. Mnohem rozmanitější je Takešiho hrad ()

IsaacNewton 

všechny recenze uživatele

Američani jsou prostě cvoci :-) Když to ale bylo americké, sranda nechyběla, moderátoři byli vtipní (ty přezdívky, které dávají soutěžícím!), ale naopak Angličané z toho udělali děsně vážnou věc, což mě namíchlo. Dřív to byla prostě jen srandička, ale v britském podání takové to: "Jak se cítíte?" "Myslím, že dneska nemají ti druzí šanci, protože já jsem sem přišel, abych vyhrál a mám větší vůli, než oni!" "Peter je naivní, myslím, že on skončí jako první." "Největší hrozbou je pro mě určitě Sue..." bla bla epická hudba a hop na obří koule po anglicku! ()

Reklama

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Prekvapivý ratingový hit leta 2008 na americkej stanici ABC - Wipeout - si svoj základ berie z úspešného japonského formátu Takeshi's Castle. Obria prekážková dráha, 40 súťažiacich, výhra 50.000$ a kopec najrôznejších huboletov a držkopádov. Čo robí tento program fakt zaujimavým, sú vtipné moderátorské komentáre dvojice John Henson + John Anderson, ktorí priebeh súťaže glosujú, hlášky padajú jedna za druhou a dokonca jednotlivé situácie pauzujú a zakreslujú na obrazovku (ako v prípade športových prenosov). Good night, and big balls! ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Americká verze Ninja Faktoru, která přímé srovnání se svým Japonským otcem nemůže ustát... Soutěž, kde jde hlavně o replaye nárazů, držkopádů, "vtipných" hlášek obou komentátorů a opět (stejně jako v Fear Factoru) podivné soutěžící. Navíc, když člověk z nějaké překážky spadne, může začít znova, no fuj! :p ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Lahůdka pro milovníky "pádů na hubu". Americká mutace různých japonských pořadů, kde se parta odvážlivců pustí do arény plné překážek, ve které padají na ústa stejně často, jako stojí na svých. Přičtěte si rýpavý humor dvou moderátorů a úžasně přitažlivou Jill Wagner jako spolumoderátorku a je tu jasný letní hit. Nic světaborného, nic extra promyšleného, ale prskejte si jak chcete, je to prostě bžunda :D ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama