Reklama

Reklama

Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, vyhraje ten kdo je nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína.. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

Chen 

všechny recenze uživatele

Lahůdka pro milovníky "pádů na hubu". Americká mutace různých japonských pořadů, kde se parta odvážlivců pustí do arény plné překážek, ve které padají na ústa stejně často, jako stojí na svých. Přičtěte si rýpavý humor dvou moderátorů a úžasně přitažlivou Jill Wagner jako spolumoderátorku a je tu jasný letní hit. Nic světaborného, nic extra promyšleného, ale prskejte si jak chcete, je to prostě bžunda :D ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé sledovat, jak se s podobnou tématikou jako přinesl Ninja faktor (částečně i dříve TC a další) vypořádají Američané. Výsledek je dle očekávání založen ne na sportovním výkonu, ale na čistém ztrapnění a posměšcích na neschopné nebo "ovládané" jedince. Vedle všech "držkopádů", narážení do koulí, tvrdých direktů od pěsťové zdi až po "kde je tyč, kde je ta tyč". To, že někdo na konec vyhraje a odnese si pár tisíc dolarů je v podstatě jen drobnost. Bohužel i dvojice jasně stylizovaných komentátorů nepřináší příliš jiného, chytrého, humoru. Naštěstí je tu Jill Wagner je nejlepší! A umí to s koulema nejlíp ze všech:) Amerika od American Gladitors jde pochybným směrem. PS: ty díly s top momenty a "placeným trapným komparsem jako fanoušky" jsou trochu moc:) ()

Reklama

Drunk_Queen 

všechny recenze uživatele

USA verze je sice původní, ale nijak zvlášť jsem si jí neoblíbila. Držkopády jsou fajn a samozřejmě proto, že jsem škodolibá, tak mě pobaví, ale někdy mi připadá, že jsou překážkové dráhy zbytečně přehnané. Moderátorům jejich vtípky většinou vyjdou, ale jejich neustálé "Ou!" mě neuvěřitelně vytáčí. No, vlastně zas tak často to tam není, ale když už, tak mě to dokáže vytočit. Ale jo, docela mě to baví. 70% ()

greymon 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se tomu smál velmi dlouho. Bohužel později pády ztrácely na humoru a od 3 série to byla až moc drtivá porážka, že už to nebylo příliš k smíchu. Je to jen můj názor, ale drtivé pády mě po dlouhé době omrzely. 4 série Drtivé porážky byla na mě až moc drtivá. Nemohu říct, že jsem se nezasmál, ale ty pády byly katastrofální, ale přesto k popukání. Jinak dobré komentování Johna Hensona a Johna Andersona. A především vynikající překážky. ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Za začátku, když jsem to viděl, jsem si myslel, že to bude zábava, jak tam pořád někdo vráží do míčů a padá do vody. Jenomže po shlednutí více dílů, jsem si všiml, že se právě ty míče a voda dokolečka opakují. Málokdy ukážou další kola. Takže dávám nižší hodnocení. Mnohem rozmanitější je Takešiho hrad ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama