Reklama

Reklama

Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, vyhraje ten kdo je nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína.. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Jednou dvakrát je vtipné sledovat jak ochráničovaní lidičkové naivně se úmyslně stylizující do nějakého symbolu padají v různě krkolomných pozicích do vody či blátivé kaše, jsouce na hlavu poraženi opolstrovaným mechanismem či překážkou... ale jakýkoliv další díl je totální ztrátou času a adorace tohohle kusu jako hitu sezóny je jen důkazem úpadku nejenom zábavy, ale i hodnot. Tady totiž nejde o fyzické schopnosti, šikovnost nebo překonávání sebe sama, tak zkrátka není tahle v obřích uvozovkách psáno "soutěž" nastavena. Tady se prostě padá na držku, a to je vše, přátelé. Je to zhruba stejně zábavné, jako když se v počátcích kinematografii narvané sály lámaly smíchy nad dortovými bitvami...ale my narozdíl od tehdejšího diváctva tenhle model strašlivě dlouho známe, takže co to jako má být, ptám se? Jediný, kdo si zaslouží respekt, jsou komentátoři, kteří neúnavně sází i relativně vtipné komentáře blb za blbem, díl za dílem. Jako sociální experiment by to asi bylo zajímavé, to by ale nesmělo jít jen o klon japonského úletu známého jako Takešiho Hrad. Naprostá zbytečnost, 20%. ()

Drunk_Queen 

všechny recenze uživatele

USA verze je sice původní, ale nijak zvlášť jsem si jí neoblíbila. Držkopády jsou fajn a samozřejmě proto, že jsem škodolibá, tak mě pobaví, ale někdy mi připadá, že jsou překážkové dráhy zbytečně přehnané. Moderátorům jejich vtípky většinou vyjdou, ale jejich neustálé "Ou!" mě neuvěřitelně vytáčí. No, vlastně zas tak často to tam není, ale když už, tak mě to dokáže vytočit. Ale jo, docela mě to baví. 70% ()

Reklama

IsaacNewton 

všechny recenze uživatele

Američani jsou prostě cvoci :-) Když to ale bylo americké, sranda nechyběla, moderátoři byli vtipní (ty přezdívky, které dávají soutěžícím!), ale naopak Angličané z toho udělali děsně vážnou věc, což mě namíchlo. Dřív to byla prostě jen srandička, ale v britském podání takové to: "Jak se cítíte?" "Myslím, že dneska nemají ti druzí šanci, protože já jsem sem přišel, abych vyhrál a mám větší vůli, než oni!" "Peter je naivní, myslím, že on skončí jako první." "Největší hrozbou je pro mě určitě Sue..." bla bla epická hudba a hop na obří koule po anglicku! ()

Daninja 

všechny recenze uživatele

Skvělý soutěžní pořad. Soutěžící musí co nejrychleji zdolat opravdu originální překážkovou dráhu, která se pokaždé alespoň mění. Soutěž je velmi náročná na fyzičku. A vítěz, který projde 3 kvalifikacemi a vyhraje závěrečnou Wipe Out Zone, dostane 50 tisíc dolarů. Komentátoři dodávají soutěži ten správný říz, takže se divák nenudí a občas se i zasměje. Ovšem, že největší srandu zažijete u 150 kilových dam, které se rozhodly, že tuto náročnou dráhu zdolají :-) For our colleague Jill Wagner this is John Henson saying: "Good night, and big balls!" ()

jackalsc 

všechny recenze uživatele

Tato soutěž, není o výkonech, vypovídá o tom i název, ano není člověk, který by odtamtud odešel nepotlučený. Soutežící určitě vybírají podle míry namyšlenosti a imbecility. Jinak si to nedokážu představit :D Překážky přesně postaveny aby nešly přejít a ovládají je zřejmě pánové, kteří se na to seshora dívají. Bomba do hlavy, salto vzad, třísknutí se do zad, pád do bláta. Skok na koule, přehyb dozadu, roznožka, pad do bláta, nasrání si do kalhot. Pokud vyleze z bláta, další pád do bláta, vyražení dechu. Na konci se vám začne smát moderátorka. Ještě posměvačno sarkastické narážky přiblbě se usmívajících komentátorů s elektronickou tužkou Martina Hostáka :D Zajímalo by mě jestli je někdo za toto žaloval :D ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama