Reklama

Reklama

Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, vyhraje ten kdo je nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína.. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

klichem 

všechny recenze uživatele

Nepoznam človeka, ktorý by sa škodoradostne nezasmial na ľudoch válajúcich sa bezmocne v blate, nešťastne preskakujúcich z jedneho obrovského balóna na druhý, padajúcich do vody, či dostávajúcich rany ako boxovacie vrece. Na TV Barrandov beží táto relácia (resp. reality show) už pekne dlho. Každý víkend predpoludním. Dávka dobrej nálady :D ()

Rediik 

všechny recenze uživatele

Lehce pokulhává za Ninja Faktorem, ale musím uznat, že když náhodou ráno zapnu televizi, tak se u Drtivé porážky dost pobavím. Komentátoři mají vtipné hlášky, hlavně na výkony a výrazy soutěžících. Není snad třeba mluvit o záludných překážkách, protože při jejich překonávání chytám snad ještě větší záchvaty smíchu, než při komentování. Některé akrobatické výkony jsou až neuvěřitelné. Proč my nemáme takové soutěže místo nudných reality show? Já bych do toho šla! :D ()

Reklama

IsaacNewton 

všechny recenze uživatele

Američani jsou prostě cvoci :-) Když to ale bylo americké, sranda nechyběla, moderátoři byli vtipní (ty přezdívky, které dávají soutěžícím!), ale naopak Angličané z toho udělali děsně vážnou věc, což mě namíchlo. Dřív to byla prostě jen srandička, ale v britském podání takové to: "Jak se cítíte?" "Myslím, že dneska nemají ti druzí šanci, protože já jsem sem přišel, abych vyhrál a mám větší vůli, než oni!" "Peter je naivní, myslím, že on skončí jako první." "Největší hrozbou je pro mě určitě Sue..." bla bla epická hudba a hop na obří koule po anglicku! ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Americká verze Ninja Faktoru, která přímé srovnání se svým Japonským otcem nemůže ustát... Soutěž, kde jde hlavně o replaye nárazů, držkopádů, "vtipných" hlášek obou komentátorů a opět (stejně jako v Fear Factoru) podivné soutěžící. Navíc, když člověk z nějaké překážky spadne, může začít znova, no fuj! :p ()

Drunk_Queen 

všechny recenze uživatele

USA verze je sice původní, ale nijak zvlášť jsem si jí neoblíbila. Držkopády jsou fajn a samozřejmě proto, že jsem škodolibá, tak mě pobaví, ale někdy mi připadá, že jsou překážkové dráhy zbytečně přehnané. Moderátorům jejich vtípky většinou vyjdou, ale jejich neustálé "Ou!" mě neuvěřitelně vytáčí. No, vlastně zas tak často to tam není, ale když už, tak mě to dokáže vytočit. Ale jo, docela mě to baví. 70% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama