Reklama

Reklama

Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, vyhraje ten kdo je nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína.. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

Chen 

všechny recenze uživatele

Lahůdka pro milovníky "pádů na hubu". Americká mutace různých japonských pořadů, kde se parta odvážlivců pustí do arény plné překážek, ve které padají na ústa stejně často, jako stojí na svých. Přičtěte si rýpavý humor dvou moderátorů a úžasně přitažlivou Jill Wagner jako spolumoderátorku a je tu jasný letní hit. Nic světaborného, nic extra promyšleného, ale prskejte si jak chcete, je to prostě bžunda :D ()

HH47 

všechny recenze uživatele

Wipeout sledujeme s kamošmi už asi rok. Dáme si vodnú fajku, nejaké pivo, zapneme wipeout a jednoducho sa smejeme. Pády sú asi 35% zábavy, zvyšok ide moderátorskej trojici ktorá nás niekedy doženie až k slzám, oblúbené časti sú so súťažiacimi Freak of Nature, alebo Daddy Long Legs, stačí pár zaujímavých súťažiacich, z ktorých si moderátori vystrelia a o smiech je postarané. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Prostě parádní škodolibá sranda, na kterou se dá (jako dnes už na máloco v televizi) koukat velmi dlouho a člověka to pořád baví. Vždyť kdo by si nechtěl vyzkoušet obří koule, nebo šílený zametač. Jo, občas jsou tam docela smrťáky a zajímalo by mě, kolik lidí za díl se tam zničí, ale určitě bych tam s nadšením vlétl, kdybych měl možnost. 100% ()

Bratricek odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud bych hodnotil americkou verzi, v podstatě jakožto trapnou verzi Her bez hranic, dal bych nějaké 2*. Poté, co jsem před několika dny viděl česko-slovenský výběr na TV Nova, jsem velmi silně otřesen. Kdybyste slyšeli komentátory z Novy, zaručuji vám, že byste se rozbrečeli. Byl to jeden z mých nejhorších televizních zážitků. U každého kdo prošel dráhu (každý) začali řvát o nadlidském výkonu, o dokonalé reprezentaci apod.....je mi zle. Dopíši komentář a pokusím se zapomenout... Jsem ovšem člověk nepřejícný takže: zkazte si den: http://voyo.nova.cz/multimedia/wipeout-epizoda-2.html NEJHORSI TELEVIZNI ZAZITEK V ZIVOTE!!!! ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Tato veze také nebyla špatná, ale ačkoli se říká že ve dvou se některé věci lépe táhnou tak bohužel na moderování by v tomto případě stačil jen jeden. Ten druhý jenom říkal: Přesně tak. Za to byl placený?! A Amanda Beyer byla nenahraditelná. Všechny ostatní komentátorky na trati stály za starou bačkoru. Ale také jsem viděla určité díly několikrát. Pády, lidé a promyšlená trať, to bylo taktéž pozitivně nezapomenutelné. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama