Reklama

Reklama

Vetřelci dávnověku

(seriál)
Trailer
Dokumentární / Historický / Mysteriózní
USA, (2009–2024), 190 h 56 min (Minutáž: 41–88 min)

Hrají:

Robert Clotworthy (vypravěč), Giorgio A. Tsoukalos, Erich von Däniken, David Childress, David Wilcock, Linda Moulton Howe, William Henry, Jonathan Young (více)
(další profese)

Série(20) / Epizody(256)

Vzrušující historický dokumentární seriál Vetřelci dávnověku za velkého zájmu diváků zkoumá 75 milionů let důkazů o tom, že naši planetu v minulosti navštívily neznámé mimozemské civilizace. Ve 21. století vědci, odborníci a vládní agentury z celého světa konečně spojili síly ve snaze najít důkaz o existenci mimozemského života. Ale i když to nikdo z nich nechce otevřeně přiznat, tento „hon na mimozemšťany” probíhá už několik dlouhých dekád. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (194)

corona 

všechny recenze uživatele

Nakoľko končí majský kalendár a opätovne sa blíži koniec sveta, tak sa naši láskaví mimozemskí učitelia opät (tak ako v minulosti veľa krát) rozhodli, že s cielom eugeniky opätovne vyberú len pár silných jedincov a zvyšok, ehm zničia. Pozor, už sú medzi nami!! Ten vyvolený výber geneticky vylepšia a posunú ľudstvo na vyšší level. Zasa ma nevybrali. Že by som mala urýchlene vyhľadať pomoc psychiatra? Nie, to som len parafrázovala pár ""Faktov"" z tohoto seriálu, ktorý má mimochodom 77%, po čase už len 76% (csfd má povesť intelektuálnej stránky, ktorá každú telenovelu, či súčasný cs seriál znesie pod čiernu zem, a táto kopa hnoja má tak veľa??) Prima ZOOM som mala vždy sa celkom serióznu stanicu a nechápem, že tomuto spolku psychopatov a demagógov dáva vôbec priestor. OK, beriem, je našťastie sloboda prejavu, aj napriek tomu treba rozlišovať medzi faktom, hypotézou a teóriou. Dotyční páni s tým majú zjavný problém. ()

THE_Joko 

všechny recenze uživatele

"Zbožnujem" zakomplexovaných PánBožkárov ktorý sa hrajú na filmových kritikov a vytiahnu otrepane frázy tupu: "jodnosmerne natočený výplach mozgu". (Vždy ma vedia rozosmiat) Ja vám poviem čo je výplach mozgu! Je to pravidelné či nepravidelné navštevovanie kostolov či iných ovčích salašov kde ako ovce bez vlastého úsudku si všetci potrebujú niečo ospravedlniť,vyprosiť,vymodliť...Do kedy bude existovať náboženstvo (je jedno aké), do vtedy nebude ľudstvo nikdy slobodne!!! ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Naprosto parádní konspirační seriál. Skvělá témata, někdy brána i z jiného úhlu pohledu než jak je všichni znají a havně výborní průvodci, o tom, že tento dokumentární seriál není nijak pochybný, svědčí i účast samotného velkého Ericha von Dänikena a samozřejmě toho nejdůvěryhodnějšího - Georgia A. Tsoukalose... Prostě paráda, strhující zpracování, spoustu zajímavých témat a informací, nenudící koncept a velice často i spoustu nových informací. Pro ufology (a nejen pro ně) jakéhokoliv druhu rozhodně povinnost... 85%. ()

WinnJets 

všechny recenze uživatele

Zdaleka né všechny díly jsou na plný počet, ale vzhledem k tomu, že jsem si v již jako malý kluk mnohokrát kladl otázku jak to vlastně s námi všechno je, bylo a bude, a to aniž bych do té doby četl či znal názory E.v.D.(spoustu myšlenek jsme měli téměř totožných) tak prostě nemohu jinak. To co mi v minulosti mnohokrát vrtalo hlavou je zde velmi zdařile převedeno na plátno a rozebráno v podobě otázek a možných odpovědí. ()

Blue.Shark 

všechny recenze uživatele

Skvělá série dokumentů. O mysteriózní teorie Ericha von Dänikena jsem se vždycky zajímal a proto mně nevýslovně potěšilo, že jsem úplnou náhodou narazil na tenhle seriál. Je to vlastně takový soubor jeho myšlenek v kostce...tedy v seriálu...a je nutno dodat, že se to povedlo. Jsou chvíle, kde člověk zadrží dech a prostě si musí říct: "Sakra, na tom by něco být mohlo.". V tom se mi právě jeho teorie líbí - všechno se snaží podložit pracně dohledanými fakty a důkazy. No a i když se někdy (vlastně v docela dost případech) ony důkazy nejeví jako tak jednoznačné, je příjemné, že ještě pořád existují lidé, kteří se dokážou nadchnout pro věc a jdou proti proudu. Spousta lidí si tenhle film nepustí, protože si řeknou, že je přitažený za vlasy a že se přece tak dlouho hromaděné poznatky z historie a archeologie nemohou mýlit. Jenže ono je třeba mít trochu otevřenou mysl. Před pár stoletími si lidé byli jisti, že země je placka a upalovali za to kdekoho. Proč by nemohl mít pravdu zrovna Däniken? Je tedy pravda, že některé díly se vydávají směrem pořádných extrémů, ale stále je to zábava sledovat. ()

Galerie (464)

Zajímavosti (6)

  • Ve 4. epozodě 2. série "Podzemní mimozemšťané" můžeme vidět ukázky z knihy Julese Verna "Cesta do středu Země". (Terva)
  • Zdejší ufolog Giorgio Tsoukalos studoval komunikační studia a sportovní žurnalistiku na Ithaca College v New Yorku. Nemá de facto vysokoškolský diplom, který by nějak souvisel s tématem pořadu. (Zodd)
  • V epizóde “Evil Places“ (“Miesta zla“) sa môžeme stretnúť s českým záhadológom a bádateľom Ivanom Mackerlem. (Lukoh)

Reklama

Reklama