Reklama

Reklama

Pýcha národa

  • USA Nation's Pride
všechny plakáty
Trailer
Krátkometrážní / Válečný
USA, 2009, 6 min

Obsahy(1)

Fiktivní trailer k neexistujícímu filmu, uvedenému v Tarantinově Hanebných panchartech. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

The Viper 

všechny recenze uživatele

Eli byl vždycky jiný....v 6ti minutách pohřbívá Tarantinovi propagandistické sračky. Tohle by si zasloužilo plnohodnotný film, ovšem vzhledem k tomu, že by to drtivou lidí donutilo k pláči a zvracení z toho že jejich američtí hrdinové padají jeden po druhém, tak by se tomu stejně dobrého hodnocení/kritice nedostalo. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Ehhh.. A to mělo být co? Brühl coby übersniper kosí z kostelní věže kdesi v Itálii zástupy Amíků. Používá k tomu normální pušku bez optiky... Amíci chtěj věž odtřelit, ale hlavní velitel ji hájí coby slavnou památku a tak to na věž perou všichni jen z thompsonů až renesanční omítka lítá... A Brühl je kosí a kosí až je dokosí a je konec... Na trailer je to moc dlouhé, na ostatní moc krátké. ...Tarantina jsem ve filmu nezaregistroval. * * ()

Reklama

dawexx 

všechny recenze uživatele

Eli Roth je špatný režisér, ale pokud mu dáme příležitost scucnout jeho "génia" do pěti deseti minut, tak na film typu Pýcha národa se ještě zmůže...jako nadsázka a doplněk k něčemu většímu to zase tak zlý tentokrát nebylo. Na druhou stranu zbytečný film to nebyl, v příběhu Bastardů hraje kino a tento film dost zasádní roli :-) ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

"Hello, Hitler? I want to surrender!" Propaganda a parodie na ni? Když už, tak prosím aspoň řemeslně s vkusem, tady chybí aspoň nějaká koncepce filmového postupu, kamera je rozkejvaná, není tu žádný detail, prostě to působí jako narychlo zplichtěnej krátkometrák, kterej měl za úkol se vyskytnout v jiném filmu a něco tam ukázat. Vtip to vlastně jako že má, parodie to je, ale tak moderně natočená, že to nejde brát ani jako pokus o nacistickou propagandu. Ještě, že v Panchartech si Daniel Brühl, když to sledoval, pořád protíral oči. Já dělal to samý. Šest minut, z toho tři mě nudily. Hm? [na DVD s Pancharty] ()

P/\/EL 

všechny recenze uživatele

Němci by nic takovýho v tý době nebyly schopný natočit....takovej styl střihu-montáže se objevil až v 60. letech.....ale jasně, nejvtipnější na tom celym neni vyřezanej háknkrojc do podlahy, ale to, že v reálu by se Američani s nějakou historickou památkou určitě nepárali... :))) Viděl sem filmovou verzi i ten kraťas...mimochodem....Už v samotnym filmu mi to přišlo jako nadsázka.....ale v pohodě.. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama