Reklama

Reklama

Dokonalé repliky

  • USA Replicas (více)
Trailer 2

Neurovědec William Foster (Keanu Reeves) je už jen krok k tomu, aby přenesl lidské vědomí do počítače, když se mu náhle život zcela zhroutí. Jeho žena a děti tragicky zahynou při autonehodě. V zoufalé snaze přivést je znovu k životu, přemluví William svého kolegu (Thomas Middleditch), aby jejich těla tajně naklonovali a vytvořili dokonalé repliky. William ovšem záhy čelí Sophiině volbě – musí rozhodnout, kteří tři z jeho nejbližších budou žít dál. Všichni čtyři totiž naklonovaní být nemohou... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (138)

xzajox 

všechny recenze uživatele

Už od začiatku som vedel, že viac ako dve hviezdy tomu nedám. Začiatok gýčovitý, trápne účelový, absolútne neprirodzený a teda som mu neveril. Čo nasledovalo ma takmer donútilo film nedopozerať. Logické chyby, zbytočné scény (WTF, scény so sledovaním a resuscitátorom na klinike). Ale aby som len nekritizoval, základná idea je ok, aj keď nie úplne originál. Posledná časť filmu sa už celkom dala a herci mi ani trochu nevadili, ale to je asi všetko. Scénár je asi najväčšou slabinou, bol odfláknutý. Idem si nakrémovať čelo, lebo ho mám po tomto snímku riadne oplieskané dlaňou. Za mňa 38% - 2* ()

trickmaster 

všechny recenze uživatele

Bomba! Od začátku do konce to jede v plným proudu! Absolutně nepředvídatelné, plné napětí a totálně nad očekáváním. Vždy, když jsem čekal nějakou klišoidní mr"*ku, tak přišel obrat o 180° a já si řekl jen "uau". Debilní příspěvky předpojatých scify onanů vůbec neberte vážně, jinak vám zkazí radost z filmu. ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Toto bolo fakt divné. Dve tretiny filmu sa riešia technické detaily klonovania ľudí, čo je vec ktorú všade inde vyrieši minútová montáž a pokračuje sa zaujímavejšími témami. Napríklad jeho morálnymi aspektami, ktoré sú tu len načrtnuté. Celý čas som navyše čakal, ako chce Keanu úspešne zakamuflovať pred svetom a svojimi výtvormi to, že na pár týždňov akoby prestali existovať. Ukázalo sa, že nijak a že nemal v tomto žiadny plán. V poslednej tretine sa to náhle zvrtne do uponáhľaného akčného finále, kde sa celú rodinu všetci snažia zabiť a smutnou čerešničkou na torte je ten najúbohejšie animovaný robot, akého som za posledné roky videl vo filme. Škoda, z tohto námetu mohlo byť zaujímavé hĺbavé sci-fi, no nudná réžia a hlúpy scenár tento potenciál zazdili. 5-/10 ()

Wallis3 

všechny recenze uživatele

Myšlenka vcelku dobrá, ale zpracování už hodně kulhá. Všechno bylo takové přímočaré, hned vyšlo, až moc jednoduché. Uvědomění replik, že něco není v pořádku umělé, doznání hlavy rodiny jakbysmet. Keanu a všichni dost podprůměrné výkony, a konec, kdy to mělo náběh na jakýsi scifi o prodávání druhé šance taky nic moc. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tristvrte filmu sledujeme ako Reeves vo Frankensteinovom style ozivuje svoju rodinu a nasledne s nou zije. Lenze emocie vôbec nefunguju, kedze tvorcovia sa viac zamerali na technicku stranku, ktora ale nie je v ziadnom ohlade ohromujuca. Reeves sa do ulohy zdrveneho manzela vôbec nehodi a miestami som si dokonca hovoril, ze je fakt otrasny herec, napriek tomu, ze ho mam rad. V poslednej stvrtine sa film prepne do thrilleru v ktorom zrazu vsetkym pôjde o zivot, ale velmi rychlo sa to vsetko stastne vyriesi, takze sa ani nestihnete o postavy bat. Vysledkom je nudny film, ale bohuzial to stale patri k tym lepsim filmom ake Reeves v poslednej dobe toci. 4/10. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Portoriku (griph)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno