Reklama

Reklama

Dokonalé repliky

  • USA Replicas (více)
Trailer 2

Neurovědec William Foster (Keanu Reeves) je už jen krok k tomu, aby přenesl lidské vědomí do počítače, když se mu náhle život zcela zhroutí. Jeho žena a děti tragicky zahynou při autonehodě. V zoufalé snaze přivést je znovu k životu, přemluví William svého kolegu (Thomas Middleditch), aby jejich těla tajně naklonovali a vytvořili dokonalé repliky. William ovšem záhy čelí Sophiině volbě – musí rozhodnout, kteří tři z jeho nejbližších budou žít dál. Všichni čtyři totiž naklonovaní být nemohou... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (137)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

samotný nápad...nebo spíš jeho část...je celkem ok i přes to,že působí dost zvráceně.Bohužel je to ale tady podáno natolik debilně,že divák spíš kroutí hlavou a hlavního "hrdinu" nesnáší,než aby mu fandil.Scénář tu evidentně psal někdo na záchodě během polední pauzy.Při další návštěvě onoho zařízení pak dotyčného navíc napadlo do hlavní role obsadit Keanu Reevse,který je tady prkenější než kdy jindy.Nejzajímavějším zjištěním je nakonec tedy fakt,že Keanu a robot do kterého se na konci importuje...ups,spoiler...měli evidentně stejného učitele herectví...30% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Dokonalá definice guilty pleasure, jež spousta lidí po vzoru Transendence odsoudilo jako totální hovadinu. Nicméně já se ke svému překvapení i přes totálně ujetou premisu skvěle bavil a čas strávený s Keanu Reevesem utekl setsakra rychle. Film byl od začátku odsouzen k finančnímu neúspěchu a producenti si toho byli vědomi, ale za mě je určitě dobře, že se to pořád zkouší a třeba příště z podobného béčka nakonec vyleze i nějaký ten hit. Neškodných 7/10. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Skvělý koncept, hrozně špatná exekuce. První čtvrtina by dějově vycházela fajn - šílený vědec, nehoda, rozhodnutí vytvořit klony ztracené rodiny, s jejichž vzpomínkami si pohraje, aby zapadly do nového života. Ale pak to přišlo. Namísto možného dobrého dramatu, které by zkoumalo postupné začlenění klonů do společnosti, kdy by si oni i jejich okolí začalo všímat, že něco není v pořádku, skočila zápletka o zlém korporátu, pokusu o únik a dalších naprosto neinventivních, řadových pizdovinách, jejichž vývoj jsem v jednom kuse odhadoval a čím dál víc cítil, že tohle prostě není dobrý film. Nemluvě o až idealistickém vyvrbení, kde se už absolutně ztratila jakákoliv špetka logiky. Dobře budované zklamání, které mě udrželo v pozornosti, ale nevidím za ním víc, než nepovedné béčko. Keanu Reeves má na víc, než se upisovat takovým hovadinám. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Reeves umí zahrát hodně rolí. Moderního právníka, vymítače ďábla, nezničitelného zabijáka, počítačovýho ňoumu co sleduje bílýho králíka až po cool zachránce světa, co zastaví kulku. Jenže pokud má hrát otce na pokraji sil, co ztratil všechno, tak nastává celkem problém. Tohle mu prostě nevěříte. Naštěstí pro mě mám na Keanua furt slabost, a tady k tomu dostal celkem zajímavý nápad. Scénář má sice neskutečný množství logických děr, ale za těch 100 minut Vás nebudou tak rozčilovat, aby Vám to zkazilo sledování. Béčko v podobě jednohubky, který Vás hned na začátku zaujme šílenými triky s letící helikoptérou, ale ve zbytku naštěstí moc dalších efektů není potřeba. Rozhodně už jsem viděl horší sci-fi. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $4,046,429Tržby Celosvetovo 8,664,000▐ Keanu Reeves zas stúpil do riadnych sračiek, to ako nečíta scenáre predtým než sa do niečoho pustí. Prvá tretina filmu je úplne na brak, tam sa prehráva asi vo všetkom, fakt dosť mimo. Potom sa to trochu ustáli v nejakých medziach ale v každom prípade ide o dosť prúser, ktorý úrovňou nemá ani video film. /25%/ ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Ve 34. minutě visí u vchodových dveří ve Williamově (Keanu Reeves) domě reklamní plakát pařížského vydavatelství a tiskárny F. Champenoise od Alfonse Muchy. (Korsak)
  • Natáčelo se v Portoriku (griph)

Reklama

Reklama