Reklama

Reklama

Dokonalé repliky

  • USA Replicas (více)
Trailer 1

Neurovědec William Foster (Keanu Reeves) je už jen krok k tomu, aby přenesl lidské vědomí do počítače, když se mu náhle život zcela zhroutí. Jeho žena a děti tragicky zahynou při autonehodě. V zoufalé snaze přivést je znovu k životu, přemluví William svého kolegu (Thomas Middleditch), aby jejich těla tajně naklonovali a vytvořili dokonalé repliky. William ovšem záhy čelí Sophiině volbě – musí rozhodnout, kteří tři z jeho nejbližších budou žít dál. Všichni čtyři totiž naklonovaní být nemohou... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (138)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokud pominu, že scénář je ušitý hodně horkou jehlou, tak je tu největším problémem Reeves. Ten se na podobné role vůbec nehodí a pokud se snaží hrát hromádku nervů či nešťastného otce, tak působí směšně. Ale tady se vlastně nenašla žádná poloha, která by mu sedla. Neohromí ani technická stránka věci, což platí zejména pro okopírovaného robota. Film, který nemá nic, co by stálo za zapamatování. 30% ()

trickmaster 

všechny recenze uživatele

Bomba! Od začátku do konce to jede v plným proudu! Absolutně nepředvídatelné, plné napětí a totálně nad očekáváním. Vždy, když jsem čekal nějakou klišoidní mr"*ku, tak přišel obrat o 180° a já si řekl jen "uau". Debilní příspěvky předpojatých scify onanů vůbec neberte vážně, jinak vám zkazí radost z filmu. ()

Reklama

majo0007 

všechny recenze uživatele

Keanu ako moderný Viktor Frankenstein oživuje svoju rodinu, v závere niečo z Ja, Robot. Zdalo sa mi to celé tak nejako narýchlo zlepené, ale keď si spomeniem na posledné Reevesove "herecké výstrelky", tak toto ešte celkom ušlo. Thriller čakajte až v závere, keď si pre jeho tajné genetické výtvory prídu chlebodarcovia. Popkornová jednohubka jak vyšitá. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Sci-fíčko, které umí diváka skvěle konfrontovat jak s filozoficky, tak zejména eticky poněkud záludnými otázkami tím, že staví hlavní postavu do poměrně nepříjemných situací. Minimálně ty, kteří se o problematiku transhumanismu alespoň trochu zajímají. Zároveň ale to není film nikterak hluboký a na tyto otázky si divák musí spíše zodpovědět sám. Ono je to vlastně takové to klasické béčko působící spíše jako epizoda z nějaké antologie typu Black Mirror, které zajímavé téma spíše naťukává než, že by ho zpracovávalo nějak více do hloubky (jako např. hra SOMA). Nicméně jsem se nenudil. První půlka příjemně napíná, druhá umí místy i překvapiť, byť jako celek je to dost naivní a přitažené za vlasy. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nech je to aká kolvek hovadina, čo v podstate je, bavilo ma to. Príbeh je celkom zaujímavý, no predovšetkým je to skôr dráma a nie sci.-fi thriller ako sa tu píše. John Wick ťahá film aj rodinu dopredu, efekty slabé, ale veľa ich tam nieje. Jednohúbka, ktorá neprinesie nič šokujúce a nevyťaží s emócií koľko by sa dalo, ale kto ma rád Reevesa nech sa na to mrkne. 70% - 3* ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Portoriku (griph)

Reklama

Reklama