Reklama

Reklama

Dokonalé repliky

  • USA Replicas (více)
Trailer 1

Neurovědec William Foster (Keanu Reeves) je už jen krok k tomu, aby přenesl lidské vědomí do počítače, když se mu náhle život zcela zhroutí. Jeho žena a děti tragicky zahynou při autonehodě. V zoufalé snaze přivést je znovu k životu, přemluví William svého kolegu (Thomas Middleditch), aby jejich těla tajně naklonovali a vytvořili dokonalé repliky. William ovšem záhy čelí Sophiině volbě – musí rozhodnout, kteří tři z jeho nejbližších budou žít dál. Všichni čtyři totiž naklonovaní být nemohou... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (136)

majo0007 

všechny recenze uživatele

Keanu ako moderný Viktor Frankenstein oživuje svoju rodinu, v závere niečo z Ja, Robot. Zdalo sa mi to celé tak nejako narýchlo zlepené, ale keď si spomeniem na posledné Reevesove "herecké výstrelky", tak toto ešte celkom ušlo. Thriller čakajte až v závere, keď si pre jeho tajné genetické výtvory prídu chlebodarcovia. Popkornová jednohubka jak vyšitá. ()

kolly13 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem viděl film, který většina diváků odsoudila jako pakárnu a já se zaujetím sledoval průběh znovuoživení rodiny vědce. Scéna havárky byla působivá, škoda hloupě nesouladích detailů. Vědec bez prokleslených emocí, proč ne. První část dost dobré, pak sice nastupuje druhá půlka bez patřičných emocí, hlubší logiky, se slabým koncem. Ale mne to skoro celý film bavilo a pohltilo, jako bych si to prožil sám. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nech je to aká kolvek hovadina, čo v podstate je, bavilo ma to. Príbeh je celkom zaujímavý, no predovšetkým je to skôr dráma a nie sci.-fi thriller ako sa tu píše. John Wick ťahá film aj rodinu dopredu, efekty slabé, ale veľa ich tam nieje. Jednohúbka, ktorá neprinesie nič šokujúce a nevyťaží s emócií koľko by sa dalo, ale kto ma rád Reevesa nech sa na to mrkne. 70% - 3* ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Já nevím, ale jak může někdo, proboha, v roce 2018 přijít s takovou příšernou animací robota? Vždyť už ve hře Resident evil 2 před 20ti lety použili v cutscénách motion capture!!! No k filmu: Ta animace robota byla hrozná. Ale teď vážně. Celé je to moc zkratkovité, očekával bych, že klonování bude složitější a dlouhodobější proces, všechno kolem toho víc zabezpečené a hlídané. A taky jsem předpokládal, že se třeba ta naklonovaná rodina začne časem povahově měnit k horšímu či něco podobného a ne že to bude pokračovat takovým nezajímavým způsobem. Přímo ukázkový příklad filmu, jenž má pro dotyčné (Keanu Reeves) funkci jen pro zaplacení hypoték. P.S: Takovou nepovedenou animaci robota bych se styděl vypustit do světa. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Reeves umí zahrát hodně rolí. Moderního právníka, vymítače ďábla, nezničitelného zabijáka, počítačovýho ňoumu co sleduje bílýho králíka až po cool zachránce světa, co zastaví kulku. Jenže pokud má hrát otce na pokraji sil, co ztratil všechno, tak nastává celkem problém. Tohle mu prostě nevěříte. Naštěstí pro mě mám na Keanua furt slabost, a tady k tomu dostal celkem zajímavý nápad. Scénář má sice neskutečný množství logických děr, ale za těch 100 minut Vás nebudou tak rozčilovat, aby Vám to zkazilo sledování. Béčko v podobě jednohubky, který Vás hned na začátku zaujme šílenými triky s letící helikoptérou, ale ve zbytku naštěstí moc dalších efektů není potřeba. Rozhodně už jsem viděl horší sci-fi. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Portoriku (griph)
  • Ve 34. minutě visí u vchodových dveří ve Williamově (Keanu Reeves) domě reklamní plakát pařížského vydavatelství a tiskárny F. Champenoise od Alfonse Muchy. (Korsak)

Reklama

Reklama