Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wolverine (Hugh Jackman), nejslavnější hrdina ze ságy X-Men, se v novém, výpravném akčním dobrodružství podívá do současného Japonska. V pro něj zcela neznámém a nesrozumitelném světě se střetne se svou největší nemesis. Z nelítostné bitvy na život a na smrt odejde navždy poznamenaný. Prvně v životě se cítí zranitelný, ocitá se na samé hraně svých fyzických a psychických možností. Zdaleka nebojuje jen se smrtícími samurajskými meči, ale i s vlastní smrtelností. Z těchto vnitřních a vnějších bojů pak vyjde mnohem silnější, než kdy býval. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Chipsonator

Chipsonator (hodnocení, recenze)

ManOfPhoenix

Tak i to je možné že se to hodnocení po vydání blu-rey a DVD zvedne (navíc když tam má být ta bitka s ninji) ale většinou to hodnocení právě ještě klesne. No uvidíme jak to bude.

na příspěvěk reagoval ManOfPhoenix

Chipsonator

Chipsonator (hodnocení, recenze)

ManOfPhoenix

No zas tak moc mi o to nejde :D Jen mě prostě mrzí že to má nejhorší hodnocení ze série. Ale jak praví jedno CSFD klišé, hlavní je že se to líbilo mě samotnému :D

Chipsonator

Chipsonator (hodnocení, recenze)

Tak už jen asi 0,1% chybí k tomu aby Wolvík spadl do modré. Né že by na tom v konečném důsledku záleželo, ale i tak bych ho radši viděl v červené jako všechny X-Men filmy :D

na příspěvěk reagoval ManOfPhoenix

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Rieux

Jasně já taky hlédám ve filmu hodně logiku, aj v těch fantasy.... holt tam ty přírodní zákony sice fungují trochu jinak.

Ale jiné zákony zůstávají nezměny.... tedy pokud to v tom filmu nevysvětlí jinak a podobně. Tedy pokud se vůbec obtěžují to třeba vysvětlit. Ano mě to přijde taky dost divné z tou kostní dření. Já teda toho moc o lidské fyziologii nevim.... nejsem doktor, jsem programátor. B) Od toho tu mám google.... a to my našlo něco o kmenových buňkách. http://cs.wikipedia.org/wiki/Kmenov%C3%A1_bu%C5%88ka a ty se skutečně nácházejí v kostní dřeni.... Takže reálný základ to má. Nebudeme zacházet přece až tak do detajlů.... :)

Některé věci mohou přece jen fungovat zatím jen ve filmech... ale jsou většinou založeny na reálném základě.

No ano.... ale nikdo nikdy neřekl že ta kostní dřeň se mu taktéž neobnovuje. Vzhledem k tomu že jsou kmenové buňky které se takříkajíc klonují.... a množí. Možná krapet stačí na obnovení celé jeho soustavy. přece jen ho nevysáli do sucha. :)

Rieux

Rieux (hodnocení, recenze)

Prometheus69

tak ak strelis hada sipom, urcite to nerozchodi len vdaka tomu, ze zhodi kozu.ale jasne, chapem ,mutanti ... no cela ta myslienka, ze wolverinov healing factor je v jeho drapoch zavana takym "deus ex machina" feelingom. nikto to v ziadnej casti ani slovkom nespomenul, ani to nema logiku, ved kolkokrat sa mu kostene drapy zlomili v origins... ? to by potom stale stratil schopnost liecit sa. a cez jednu kost nevies vysat kostnu dren celeho skeletu... hej je to komiksovy film, ale zasa nemozem vsetko prijimat pasivne.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

V čem to nemá logiku?

Hadi přece svlíkají kůži....

Není to tak doslova... jako že když se had zraní, pravděpodobně dřív zhebne... sundání kůže na to nebude mít vliv. B)

Ale ona byla mutant.... v tomhle případě je dost těžké uvažovat logicky.

Také je tu jistá možnost jakéhosi armoru. Že je prostě zranitelná uvnitř... zatímco na povrchu jí chraní tvrdá kůže.

Je to bráno z hlediska instinku.... jakmile je plášť narušen, než aby vlastník ryskoval zranění pravě v tomto bodu kde byl plášť poškozen.... schodí ho a nechá zatvrdnout noví. I když nevim jestli existuje nějaký had... který to tak dělá. spíš hmyz. :)

Ale stejně, používat logiku u mutace?

podobně Jak je schopná Storm ovládat počasí (telekineze? - nemožné) Nebo schopnosti teleportace u rudejch modrejch či schopnost vyvolat vítr z dlaně..... téměř bez pohybu dlaní. B)

 

To už bych spíš věřil na mutanta co umí ovládat čas..... :D

na příspěvěk reagoval Rieux

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Aronofsky a motorkář Tatum?

Aronofsky a motorkář Tatum?

15.09.2015

Loňský Noe sice rozdělil diváky na nadšené a trochu zmatené, nakonec ale vydělal 362 milionů dolarů, takže se dá považovat za úspěch. Co chystá režisér Darren Aronofsky (Fontána, Černá labuť) dál?… (více)

Marvelácký Ant-Man přišel o režiséra

Marvelácký Ant-Man přišel o režiséra

24.05.2014

Opustit projekt těsně před natáčením je v Hollywoodu nezvyklé, ne však nemožné. Darren Aronofsky takhle nechal na holičkách Wolverinea, Guillermo del Toro se vzdal režie Hobita... a podobně těžké… (více)

Další sólový Wolverine nejdřív za tři roky

Další sólový Wolverine nejdřív za tři roky

18.03.2014

Už za dva měsíce se Hugh Jackman posedmé vrátí do role věčně nabroušeného samotáře Wolverinea. Učiní tak v epickém crossoveru X-Men: Budoucí minulost, kde se o osud světa poperou mladé i staré verze… (více)

X-Men budou čelit Apokalypse(ovi)

X-Men budou čelit Apokalypse(ovi)

07.12.2013

Režisér Bryan Singer přes Twitter oznámil: „X-Men: Apocalypse očekávejte 27. května 2016“. Nic víc, ale to prozatím stačí. Znamená to, že studio Fox chce pokračovat v rozjeté sérii a režisérem bude… (více)

Reklama

Reklama