Reklama

Reklama

Blesk

Trailer

V Londýně řádí zabiják policistů. Nekompromisní Tom Brant sice není u svých kolegů zvlášť oblíbený, ale jeho netradiční vyšetřovací metody jsou v dané situaci tím jediným možným řešením. Začíná boj s časem a nelítostným sériovým vrahem... Zabiják poldů versus polda zabiják... Na svobodě řádí nebezpečný sériový vrah, který každý den zabije jednoho policistu. Když už zákon nedokáže své vlastní příslušníky ochránit, je zapotřebí někoho, kdo se řídí vlastním úsudkem a veškerá daná pravidla porušuje. Tím mužem je nekompromisní londýnský policista Tom Brant, jenž je v týmu se svým kolegou, strážníkem Nashem, kterého však nemá příliš v oblibě. Čas je k nim však nemilosrdný – každý den přibývá další oběť. Je tedy třeba začít rychle jednat... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (404)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Jason Statham alias Jason Statham. Další z řady podobných filmů tohoto charismatického bijce se snaží držet možná až příliš při zemi. Thrillerové zápletce o vrahovi policistů by slušelo více akce a šikovnější výběr hlavní záporné postavy. A vlastně i zručnější člověk za kamerou. Tahle snaha o to jít s trendy sice celkem vyšla ale na větvi z toho rozhodně nebudete. Díky úsměvným dialogům a slušným hláškám však Blitz za vaši hodinku a půl stojí. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Tvrdý, nekompromisní, zábavný, nahláškovaný Statham v roli uchlastanýho detektiva. Todle je přesně role, pro kterou byl stvořen. Blitzu chybí jediná věc: prostřih cca o 10 minut - linie s černou fetkou a lehce protažený "předzávěr" by si razantnější střih určitě zasloužily. Jinak nemám co dodat, skvělý Statham, hodně vydařená postava záporáka, solidní scénář, dobrý soundtrack. Tydle kriminálky prostě žeru. Jasný 4* ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tvrďák „Jásoň“ zase úřaduje, jak umí nejlépe a role tvrdého policajta co si ze zákona ani předpisů nic nedělá, mu sedla velmi dobře. Kudy chodí, tudy hláškuje, s ničím a nikým se nesere tak to mám rád. Jeho protivník je opět pěkně slizké hovado, co rád střílí a mlátí poldy do kebule, docela si tenhle parchant získal mé sympatie, rozhodně víc než černá fetka policajtka, nebo ty tři stopadesáti kilové mašiny tančící na parketě. Mrtvých tu klidně mohlo být více, prostoru i obětí tu bylo na to dost. Vidím to určitě na lepší průměr, závěr se mi taky vcelku líbil. 60% ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Na jakýkoliv Stathamův film se mile rád podívám, protože patří mezi TOP 5 mých oblíbených herců. Jelikož Blitz nenasadili do kin, říkal jsem si, že to bude slabší film. V podstatě to byla pravda, i když mě to ve finále hodně bavilo. Vtipné hlášky v podání Jasona, slušná akce a ten magor-zabiják, to byly důvody, které diváka udržely 90 minut bez problémů v křesle obývacího pokoje. 75% ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Sice "jen" mírně nadprůměrný thriller, nicméně s opravdu vynikajícím Jasonem Stathamem, kterému role "tvrďáka" v podobným akčních filmech sedí náramně. Rád ho sleduju a těším se na něho. Díky němu se zvedla kvalita i v tomto filmu. Dodal mu šmrnc a napětí. Drsný konec už tak zahřál mé srdce běhěm filmu, který mě určitě nenudil. Víc takových akčních filmů a nejlépe s podobnými herci jako je Jason Stathem... 70% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • V USA sa film v kinách vôbec nepremietal, premiéru mal iba na DVD a Blu-ray. (m.a.t.o.)
  • Prvý film, ktorý vznikol v produkcii spoločnosti Lionsgate UK. (m.a.t.o.)
  • Natáčalo sa v auguste 2009 v Londýne. (m.a.t.o.)

Související novinky

Malíček míří do Labyrintu

Malíček míří do Labyrintu

27.09.2014

Irský herec Aidan Gillen se objevil třeba v Temný rytíř povstal, kriminálce Blesk nebo letošním dramatu Kalvárie. Nejvíc lidí ho ale zná jako Malíčka ze Hry o trůny, kde pletichaří jako o život a… (více)

Reklama

Reklama