Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

qwazaokki odpad!

všechny recenze uživatele

Vážení uživatelé! Nebuďte tak moc egoističtí. Není to dobré na pleť. Na světě jsou přece také jedinci retardovaní a dementní, a právě pro ně je tento pořad primárně určen. A myslete též na osoby dlouhodobě umístěné v psychiatrických ústavech, také oni se chtějí čas od času pobavit. A kdo to může udělat lépe, než právě dva z nich? Pokud ovšem bude TV Nova pokračovat ve vysílání podobných pořadů, tak bych navrhoval změnu názvu na TV Psycho. A místo Generální ředitel by se potom mohlo používat Generální psychopat. ()

Karja 

všechny recenze uživatele

Zbytečně vyhozené peníze za tento pořad, zbytečná ztráta času. Když má člověk možnost si najít všelijaká videa na netu, je Stahovák opravdu zbytečný. Jednu hvězdičku dávám snad jen za moderátorskou dvojici, která, když si pořad pustíte jako kulisu (v případě, že není nic lepšího) vás svými hláškami dokáže přimět shlédnout pár videí. ()

Reklama

Majkowski odpad!

všechny recenze uživatele

Když se Vojta Kotek a Jirka Mádl dají dohromady, skoro nikdy z toho nevznikne něco pěkného a tento pořad, bohužel, není výjimkou. Někdo by to nazval českou verzí Equals Three z produkce Raye Williama Johnsona, ale takovéto tvrzení je pro Equals Three urážkou. Stahovák vám může přijít aspoň trošičku vtipný, když budete mít po celou dobu vypnutý zvuk a zavřené oči, které otevřete jen když se pouští nějaké to vtipné video. ()

Aintcha odpad!

všechny recenze uživatele

Z dvojici Vojtěch Kotek a Jiří Mádl se mi chce možná tak akorát zvracet. Už jako herci mi přijdou dost trapní, natož jako moderátoři. A celkově pořad Stahovák mi přijde zbytečný. Jako jediné plus vidím jen v tom, že si někdo dá tu práci a najde pár vtipných videí z youtubu. Možná bych hodnotila lépe, kdyby se to alespoň jmenovalo Roztahovák :-) ()

Dzvandzi 

všechny recenze uživatele

V tomto pořadu jde vlastně o to,že nevtipná ,,komická´´ dvojice Mádl a Kotek zde ukazují vtipná videa z internetu+u toho ze sebe dělají debily a říkají trapné vtipy a komentáře ke klipům.Takže jsem se vlastně díval na celkem vtipné videa z internetu,které jsem si ale mohl vyhledat sám a do toho mě otravovali kecy těchto dvou puberťáků.Tento pořad tedy pro mě postradá význam a nějaký smysl.Odpad ale dát nemohu,protože jak říkám některé klipy mě pobavili a účel komedie je tímto alespoň z malé části splněn.Samozřejmě už nikdy víc. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama