Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Kotka popravdě moc nemusím, ale pokud se spojí s Mádlem, dá se vydržet. Jejich hůmor je někdy trapný, ale někdy vážně pobaví...Tento pořad ale nebude mít moc dlouhého trvání. Kdo by chtěl vidět nějaké "vtipné" videa, ví, kde je hledat (pouze jedna z možností), ale rozhodně kvůli tomu nebude čekat u televize až budou dávat Kotka a Mádla. Docela zbytečný pořad na zabrání nějakého času v sobotním odpoledni, protože nemůžou přece vysílat 40 minut reklamy... ()

Noviik odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad, ve kterém je neuvěřitelné množství trapnosti, vám ukáže to nejznámější a nejnudnější z internetu. Většinou se jedná o videa, která se vám denně objevují v poště a vy prostě jen musíte mazat další blbost o velikosti 5 MB, které jsou zaručeným úspěchem a prostě to musíte vidět. K tomu si přidejte neuvěřitelný kecy, které jsou přesně opsané z takových emailů typu: Tak tohle je vážně hustý či Tak to byl teda nářez. Sakra a já myslel, že se ty dva k sobě už nevrátí. Od sebe mi přišli mnohem lepší... ()

Reklama

sigf07 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jeden díl a raději, než abych se díval na druhý, si vypíchnu oči. Účel mi (v době, kdy má přístup k internetu více méně každý a Youtube! patří mezi 10 nejznámějších webů) uniká. Rovněž sázka na moderátory se nevyplatila, to co se jim dalo tolerovat ve Snowborďácích před zhruba pěti lety, již není možné. Zlaté Neváhej a toč! ()

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Nevěřil bych, že to řeknu, ale "Zlaté Eso, to se nedá srovnat." Byť jsem z něho za celou dobu viděl tak 3 minuty. Stahovák je nepochopitelná křeč, které absolutně chybí cílovka nebo vize. Net umí používat každý teenager, na 21+ je to o ničem a ta nejlepší videa z YouTube (respektive RedTube) by museli vysílat po 22. hodině. Na nějaké sureálnější záležitosti nebo skeče je to příliš upjaté a dětinské. Na moderátorské špičkování ala Medúza jsou Kotek s Mádlem příliš bezkrevní a bez citelnějšího smyslu pro timing. Místo toho tam budou vysílat stoletíčka, která poznáte podle toho, že jsou starší než internet a do mailu vám je posílají přátelé v mpg kvalitě o velikosti 10 MB s nadpisem TOHLE FAKT MUSIS VIDET MEGA HUSTY!!! ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle nějak si představuju naprosté dno televizní zábavy. Dva zoufale hloupí moderátoři, kteří mají problém s tím, aby bylo jejich češtině vůbec rozumět, se snaží bavit. Je to někdy tak trapné, až je to úsměvné, ale mnohem častěji je to trapné nesnesitelně. Málokdy se mi dával odpad! s tak lehkým srdcem... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama