Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

Aintcha odpad!

všechny recenze uživatele

Z dvojici Vojtěch Kotek a Jiří Mádl se mi chce možná tak akorát zvracet. Už jako herci mi přijdou dost trapní, natož jako moderátoři. A celkově pořad Stahovák mi přijde zbytečný. Jako jediné plus vidím jen v tom, že si někdo dá tu práci a najde pár vtipných videí z youtubu. Možná bych hodnotila lépe, kdyby se to alespoň jmenovalo Roztahovák :-) ()

playboy_05 odpad!

všechny recenze uživatele

všem co dali více než 1 hvězdičku bych tipoval průměrnou inteligenci a věk mezi 14 až 18 lety...tohle opravdu ne-e, na pubertální humor a výstřelky mám sice také ještě věk, ale naprosto odsuzuji trapná klišé a dokola ohrané věci jako například v případě Leoše Mareše, a nutno říct že dvojice Kotek, Mádl se mu nebezpečně přibližuje... ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud je špatný nápad prezentován ještě o stupeň horšími lidmi, tak málokdy vznikne něco lepšího než bylo to předešlé. Tímto narážím na nápadnou shodu s pořadem který si velmi optimisticky říká Smash Cuts. Kostra pořadu naprosto neexistující. A ústřední duo snad ještě horší. Nudná interpretace nezajímavých videí. Myslím, že takový pořad by mohl být doceněn tak dětmi prvního stupně základní školy před 5 - ti lety. Tahdá to mohla být děsná bžunda. Troufám si tvrdit, že dnes by to i těmto dětem přišlo debilní stejně jako mně, ne - li víc. Odpádek. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Něco jako Neváhej a toč! bez nýmanda Hrubeše s Kotkem a Mádlem. Nápad postavit pořad o videí na netu je buď geniálním tahem producenta (za málo peněz hodně muziky), či důkaz tvůrči krize dramaturgů z novy (čím nahradit pořad Eso pro teen). Tak jako tak, každý díl Stahováku je na jiné úrovni kvality, která zavisí na zajímavosti videí a schopnosti dua moderátorů .A to má obří rozpětí od nejhlubší debility, po akceptovatelnou ujetost k normálnímu moderování pořadu pro puberťáky. Ale životnost tomu moc velkou nedávám. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Představte si, že jste v nějakém klubu na koncertě a po každém songu nastoupí na pódium duo křečovitých konferenciéru bláhově přesvědčených o kvalitách vlastního ostrovtipu. Za čas v lepším případě přiletí plivanec, zapalovač, či rajče, v tom horším plný půllitr nebo barová stolička. Chápu, že je to asi zacíleno na věkovou skupinu, která se nestačí tlemit, gebit a říkat, jak je to há-cé, ale já při ohňostroji marnosti těch dvou moderátorských "fejků" zažívám jen stud a ze zdi už snímám práškový hasicí přístroj s přáním, aby byl můj hod pokud možná co nejpřesnější.. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama