Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

sigf07 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jeden díl a raději, než abych se díval na druhý, si vypíchnu oči. Účel mi (v době, kdy má přístup k internetu více méně každý a Youtube! patří mezi 10 nejznámějších webů) uniká. Rovněž sázka na moderátory se nevyplatila, to co se jim dalo tolerovat ve Snowborďácích před zhruba pěti lety, již není možné. Zlaté Neváhej a toč! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Úvodní díl dost odradil, byl pramálo zábavný a moderátorská dvojice jakoby se nijak zvláště neslučovala s výsledným konceptem. Uváděná videa snad na netu viděl každý, a kdo je neviděl, tak o nic nepřišel, a hlavně mě nějaký stupid videa nebaví, protože nemám zájem se dívat na neznámé lidi, co nikde neprorazily a zoufale to zkouší na netu. Jenže já dal pořadu šanci a dobře jsem udělal. Po zhlédnutí dalších dílů mě to začalo bavit a uvažuji dokonce i o vyšším hodnocení, než jsou 3 hvězdičky. Ani trochu mě to nenudí, moderátorská dvojice je dynamická a nápaditá a pořad šlape. Vzhledem k ostatním hrůzám z Novy, je to hotový skvost. ()

Reklama

ToddB odpad!

všechny recenze uživatele

Rozumím tomu dobře, že tento pořad je určen jako sociální pomoc pro lidi co se ocitli na dně a nemají tudíž přístup k internetu a k Youtube? Mimochodem po tom co Nova Youtube už používá ve zprávách jako hlavního dodavatele obrazových zpráv už jen čekám, kdy bude Nova kopiema filmů z Youtube oblažovat v hlavním vysílacím čase. Inu šetřit se musí. :-) ()

qwazaokki odpad!

všechny recenze uživatele

Vážení uživatelé! Nebuďte tak moc egoističtí. Není to dobré na pleť. Na světě jsou přece také jedinci retardovaní a dementní, a právě pro ně je tento pořad primárně určen. A myslete též na osoby dlouhodobě umístěné v psychiatrických ústavech, také oni se chtějí čas od času pobavit. A kdo to může udělat lépe, než právě dva z nich? Pokud ovšem bude TV Nova pokračovat ve vysílání podobných pořadů, tak bych navrhoval změnu názvu na TV Psycho. A místo Generální ředitel by se potom mohlo používat Generální psychopat. ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle nějak si představuju naprosté dno televizní zábavy. Dva zoufale hloupí moderátoři, kteří mají problém s tím, aby bylo jejich češtině vůbec rozumět, se snaží bavit. Je to někdy tak trapné, až je to úsměvné, ale mnohem častěji je to trapné nesnesitelně. Málokdy se mi dával odpad! s tak lehkým srdcem... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama