Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

duklak2 odpad!

všechny recenze uživatele

Zbytečný pořad, který si zaslouží horší hodnocení než odpad. I když, existuje? Vždyť každý má doma net a videa si můžeme pouštět kdy se nám bude chtít. Je rok 2010 a tento pořad ještě nevysílali. Že by ho zrušili? Vlastně ne, teď běží v telce upoutávka že bude stahovák od února znova běžet. A máme se prý na co těšit. Jelikož vysílací čas bude po desáté večer, tak prý vidíme i lechtivá videa. Ale bude to už beze mě, protože já se dívat nebudu. ()

Phobia odpad!

všechny recenze uživatele

To jsem takhle včera nechala televizi zapnutou déle, než jsem měla v úmyslu, a hned jsem byla odměněna objevem nové dimenze fekálního odpadu. V pořadu "Stahovák" jsou uváděna videa, jaká obvykle na konci zpráv pouští TV NOVA, asi aby znechucené či rozzuřené diváky dostala do pohody. Jde o takové ty rozežranosti jako běhání v bahně, plavání v bahně, fotbal v bahně atd. Zábavné, ha-ha. Vůbec nejhorší bylo video, kde se banda vygumovaných blbek v polostaženém spodním prádle bavila rozkopáváním nafukovacích balónků mezi svýma nohama - hanba mě fackovala za ty 3,14če. A vrcholem této hromady exkrementů pak je pseudomoderátorská dvojice postpubescentů Kotek - Mádl. Pořad běžel po 22:00 hodině, tedy v době určené převážně dospělému obecenstvu. Nevím, kdo příčetný a svéprávný nad 18 let věku je ochoten sledovat infantilní třeštění rozjívených fracků - já tedy určitě ne. Zábavné, vtipné a roztomilé? Ani omylem! Jen hloupé, trapné a ubohé. Dala bych i hvězdičku za některá videa, ovšem za ty dva kokot(k)y musím 6* strhnout. 5% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Představte si, že jste v nějakém klubu na koncertě a po každém songu nastoupí na pódium duo křečovitých konferenciéru bláhově přesvědčených o kvalitách vlastního ostrovtipu. Za čas v lepším případě přiletí plivanec, zapalovač, či rajče, v tom horším plný půllitr nebo barová stolička. Chápu, že je to asi zacíleno na věkovou skupinu, která se nestačí tlemit, gebit a říkat, jak je to há-cé, ale já při ohňostroji marnosti těch dvou moderátorských "fejků" zažívám jen stud a ze zdi už snímám práškový hasicí přístroj s přáním, aby byl můj hod pokud možná co nejpřesnější.. ()

sigf07 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jeden díl a raději, než abych se díval na druhý, si vypíchnu oči. Účel mi (v době, kdy má přístup k internetu více méně každý a Youtube! patří mezi 10 nejznámějších webů) uniká. Rovněž sázka na moderátory se nevyplatila, to co se jim dalo tolerovat ve Snowborďácích před zhruba pěti lety, již není možné. Zlaté Neváhej a toč! ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Uniká mi smysl podobného pořadu na komerční TV! Současná mládež (náctiletí) - kteří sou předpokládám hlavní cilovkou, stejně 99% těhle ptákovinek už dávno zná (neb sou na netu jako doma) a ostatní si ve 22h pustí něco záživnějšího... ale třeba se pletu! Každopádně se nestačím divit, že hošani Kotek s Mádlem už mají i svou vlastní tv-show za zásluhy (není na to přeci jen ještě trochu brzy?!)... Ale co, budiž jim to přáno! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama