Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

duklak2 odpad!

všechny recenze uživatele

Zbytečný pořad, který si zaslouží horší hodnocení než odpad. I když, existuje? Vždyť každý má doma net a videa si můžeme pouštět kdy se nám bude chtít. Je rok 2010 a tento pořad ještě nevysílali. Že by ho zrušili? Vlastně ne, teď běží v telce upoutávka že bude stahovák od února znova běžet. A máme se prý na co těšit. Jelikož vysílací čas bude po desáté večer, tak prý vidíme i lechtivá videa. Ale bude to už beze mě, protože já se dívat nebudu. ()

m.a.rtin 

všechny recenze uživatele

V dnešní době si sice zábavná videa na youtube dokáže najít každý, přesto se jedná celkem o zajímavý sestřih toho nejvtipnějšího. Častokrát jsem se zasmál i nahlas, a to se mi u televize moc často nestává. Vtípky moderátorského dua hodnotit nechci a myslím, že zde si přijdou na své možná spíš mladší diváci a divačky. ()

Reklama

ToddB odpad!

všechny recenze uživatele

Rozumím tomu dobře, že tento pořad je určen jako sociální pomoc pro lidi co se ocitli na dně a nemají tudíž přístup k internetu a k Youtube? Mimochodem po tom co Nova Youtube už používá ve zprávách jako hlavního dodavatele obrazových zpráv už jen čekám, kdy bude Nova kopiema filmů z Youtube oblažovat v hlavním vysílacím čase. Inu šetřit se musí. :-) ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle nějak si představuju naprosté dno televizní zábavy. Dva zoufale hloupí moderátoři, kteří mají problém s tím, aby bylo jejich češtině vůbec rozumět, se snaží bavit. Je to někdy tak trapné, až je to úsměvné, ale mnohem častěji je to trapné nesnesitelně. Málokdy se mi dával odpad! s tak lehkým srdcem... ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud je špatný nápad prezentován ještě o stupeň horšími lidmi, tak málokdy vznikne něco lepšího než bylo to předešlé. Tímto narážím na nápadnou shodu s pořadem který si velmi optimisticky říká Smash Cuts. Kostra pořadu naprosto neexistující. A ústřední duo snad ještě horší. Nudná interpretace nezajímavých videí. Myslím, že takový pořad by mohl být doceněn tak dětmi prvního stupně základní školy před 5 - ti lety. Tahdá to mohla být děsná bžunda. Troufám si tvrdit, že dnes by to i těmto dětem přišlo debilní stejně jako mně, ne - li víc. Odpádek. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama