Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Architekta bývajúceho v rozľahlom dome práve opúšťa priateľka a ostáva sám. V jeden večer na jeho dvere zaklope neznámy muž, ktorý si potrebuje zavolať. Dopraje mu chvíľku súkromia, no keď sa vráti, muža nevie nájsť a čo je podozrivejšie, nevidel ho ani odchádzať.
Časom dostáva pocit, že v dome sa okrem neho nachádza aj niekto iný... (petero)

(více)

Recenze (139)

Crazer 

všechny recenze uživatele

Hororové prvky? Hmm .. možná. Komedie? Občas ano, hlavně druhá polovina. Některé otázky film ve mně zanechal, protože určité věci prostě nedávaly smysl. Ale asi to má tak být, aby si člověk stále po skončení filmu kladl další otázky. Každopádně celková myšlenka filmu byla opravdu zajímavá a dalším plusem byl povedený závěr .. už jsem si myslel, že filmaři nechají otazníkový závěr, což by byla určitě škoda. Jinak velký mínus, že jsem se fakt nebál :( ()

TominoLa 

všechny recenze uživatele

Na první film to není vůbec špatný začátek. Přesto mám menší mrzení. Po Julia's Eyes jsem měl jiné představy. Začalo to dobře a o napětí nebylo nouze. Tak jak jsem si přál. Bohužel asi od poloviny to šlo jinam a začalo mi to silně připomínat 3-iron. Na rozdíl od asijského filmu tady jsem s tím měl trošku problém. Přišlo mi to zbytečně přitažené za vlasy, ale rozhodně mě to nenudilo. Jedno je jisté. Rozhodně bych nechtěl bydlet ve velkém domě a sám. :)) ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Když si někoho cizího pustíte domů, pak se nedivte. A jestliže ho necháte o samotě, máte na problém slušně zaděláno. Poněkud rozkolísaný film, kterému by slušela kratší stopáž a buď dynamičtější tempo, či pomalejší ale s hutnější atmosférou. Scénář psal ovšem nějaký mamlas, jelikož chování hlavního hrdiny je více než podivné - takhle blbě se snad ani nikdo chovat nemůže. Bohužel pak divák několikrát vyprskne smíchy a pracně budované napětí je v háji. A těch hloupých klišé - hlavní postava hledá vetřelce, a tak vleze do sklepa a pak se diví zabouchnutí dveří; po domě se pohybuje jako slon v porcelánu (ale přitom má pocit, že ho nikdo neuslyší), a má-li pocit, že je moc potichu, vykřikuje otázku, kdo že je v domě...zajímavý by byl nápad s větším počtem vetřelců, ale patřila mu jiná pointa. Tajemství neznámého jistě odhalíte poněku dříve (tedy na půdě), ale to až tak nevadí. Co vypadalo jako mysteriozní, se nakonec ukázalo jako prázdná bublina. Lehce nadprůměrné, jen mě mrzí, že scénárista udělal z hlavní postavy debila tak, že sympatie diváka si těžko získá. O koho by se pak měl člověk bát? Právě... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MYSLÍM, ŽE JE NĚKDO V DOMĚ.… NĚKDO ŽIJE V TOMTO DOMĚ. BYDLÍ TU A JÁ HO NEMŮŽU NAJÍT. PRÁVĚ TEĎ JE NAHOŘE… COPAK HO NESLYŠÍŠ? - VERO, VĚŘ MI. DŮVĚŘUJ MĚ, PROSÍM. COPAK HO NESLYŠÍŠ?..... /// Felix je magor do prostornýho bydlení. Jenže je doopravdy magor, a tak ve svým domě zůstane sám. Postupně zjišťuje, že někdo seděl na jeho hajzlíku, utíral se jeho ručníkem, holil se …. Kolik lidí bude muset umřít, aby mu uvěřili? Nebo je paranoik? Blázen? … Rozlehlost domu, ztracenej (nezvanej) host, zajímavě nebezpečná kamera, ale hlavně DOKONALÁ NEVĚDOMOST mě udržuje v napětí. Úžasný je, že jde vlastně o hovno. Nebo ne? Skvěle natočená a hlavně napsaná, zvláštní atmosférou narvaná, španělská pecka. Žádní zombíci ani devianti. Jen jednoduchej příběh, ze kterýho je vymáčklý maximum fungujícího různorodýho napětí. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám dojem, jako by se mnou někdo bydlel (nevztahuje se na ženatý a vdaný). 2.) Paní odnaproti má pěknej bejvák. Chystám se ,,s ní“ bydlet. 3.) Thx za titulky ,,pecaS“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ **** ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Ak by ste chceli niekomu vysvetliť,čo ste práve videli,je nemožné.To sa nedá vysvetliť.Je to jeden z tých ťažko pochopiteľných filmov.Takmer nikdy nie je jasné čo sa v skutočnosti deje.Sú to preludy,alebo je to skutočnosť? Alebo z každého niečo?Je Felix šialený,alebo je naozaj v tom dome votrelec?Atmosféra filmu je veľmi tiesnivá.Takmer presne v polovici filmu sa ale všetko zvrtne,film síce ide ďalej jedným smerom,ale mätie oveľa viac.Film necháva viac otázok ako odpovedí.Je votrelcom cudzinec,ktorý si na začiatku filmu zatelefonoval z Felixovho domu a nebadane zmizol?Lebo odvtedy sa začali stresujúce udalosti.Keď že Felix nepočuje,že cudzinec za sebou zavrel dvere,myslí si že zostal v dome.Treba to pozrieť ešte ráz.Takže niekedy je lepšie mať malý domček ako obrovský dom.Lebo nikdy nebudete vedieť kto ešte s vami býva.Je to aj thriller,aj dráma a aj horror.Všetko dokopy.Možno by si zaslúžil aj za 5 a nie za 4. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama