Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Architekta bývajúceho v rozľahlom dome práve opúšťa priateľka a ostáva sám. V jeden večer na jeho dvere zaklope neznámy muž, ktorý si potrebuje zavolať. Dopraje mu chvíľku súkromia, no keď sa vráti, muža nevie nájsť a čo je podozrivejšie, nevidel ho ani odchádzať.
Časom dostáva pocit, že v dome sa okrem neho nachádza aj niekto iný... (petero)

(více)

Recenze (139)

Happens 

všechny recenze uživatele

Dokonalost. Všichni si vychvalují La Cara Oculta, no ale tento snímek je taková zvláštní parafráze s tím, že se nemění moc osoby, ale zvláštně charakter. Ta otočka uprostřed filmu je opravdu dokonalá. Režisérovi se ve dvou domech s pár herci v naprosto komorní atmosféře podařilo vykouzlit úžasné napět, příběh a strhující mindfuck. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Wow.. Španělé opět potvrdili svou vysokou Kvalitu!! První hodinka, Byla opravdu napínavá.. Druhou hodinku jsem se spíše bavil s úsměvem na tváři.. Vážně to působilo legračně :) Dostal jsem sice.. Něco jiného, než jsem čekal, ale byl jsem opravdu překvapený..Mám podobné pocity a sdílím stejné nadšení,jako při filmu Los de Julia Ojos.. ()

Reklama

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Pozval jsem takhle v noci na návětěvu mého notebooku Nezvaného hosta a za to pozvání jsem rád. Španělský horory mám čím dál raději a tohle byla parádní zamotaná věc. Trochu divný architekt v letech Kristových se rozchází s přítelkyní. Ta si k němu přichází pro poslední krabice a on to nebere moc sportovně. S depresí ulehá po náročném dni když se dole ozve zvonek. Ano, někdo si potřebuje zatelefonovat... No, nečekal sem to. Španělé zase naservírovali neskutečně atmosferický a značně úchylný snímek, který se v půlce zlomí a začne připravovat hodně neobvyklou a složitou pointu, kterou možná napoprvé komplet nedáte. Ze začátku se budete bát (lekačky budou), v půlce začnete hádat, ke konci se v tom budete topit a při titulkách vám to docvakne. Snad. Lepších 7/10 ()

Crazer 

všechny recenze uživatele

Hororové prvky? Hmm .. možná. Komedie? Občas ano, hlavně druhá polovina. Některé otázky film ve mně zanechal, protože určité věci prostě nedávaly smysl. Ale asi to má tak být, aby si člověk stále po skončení filmu kladl další otázky. Každopádně celková myšlenka filmu byla opravdu zajímavá a dalším plusem byl povedený závěr .. už jsem si myslel, že filmaři nechají otazníkový závěr, což by byla určitě škoda. Jinak velký mínus, že jsem se fakt nebál :( ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Musím se zákonitě přidat k většině. První polovina byla doslova brilantní, napětí jelo ostošest, hlavní hrdina projevoval přesvědčivé emoce, atmosféra po celou dobu hutněla. Španělé na to mají prostě geny. Nezapřou ale své psychedelicky působící výšplechty, které pak nikdo nechápe. Celá druhá polovina už je jen jedno velké WTF, napětí zcela opadá, veškerá logika taky a my vůbec nevíme, o co tam vlastně jde. Nějaký zvláštní nevyluštitelný podtext ten závěr mít musel, ale jak na to tady tak koukám, ještě na něj nikdo nepřišel. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama