Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zinos, mladý majiteľ reštaurácie, nemá práve veľa šťastia. Jeho priateľka Nadine sa odsťahovala do Šanghaja, zákazníci jeho reštaurácie Soul Kitchen začali bojkotovať nového šéfkuchára, a Zinos má ešte k tomu problémy s chrbticou! Veci sa začnú obracať k lepšiemu, keď ľudia prichádzajú na chuť jeho novej kulinárskej koncepcii. To však nestačí na to, aby Zinos našiel pokoj v duši. Rozhodne sa preto odletieť za Nadine do Číny a dať všetko do poriadku. Reštauráciu nechá na starosti svojmu nespoľahlivému bratovi Illiasovi. Oba kroky sa ukážu ako katastrofické: Illias vďaka pochybnému realitnému agentovi príde o reštauráciu a Nadine už má nového milenca! Zostáva mu ešte posledná šanca, aby spolu s bratom Illiasom získali späť Soul Kitchen. Na to by však museli prestať s hádkami a začať pracovať ako tím. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

markotter 

všechny recenze uživatele

Milý filmík se sympatickými postavami, dostatečně cool lookem a zajímavými scénami. Bohužel scénář je hodně nekonzistentní a film nedrží moc u sebe. Jakoby jde o sled různých situací a dějů a jejich pospojování není úplně hladké. Také mi přišlo zajímavé, že většina herců představovala cizince a když už tam byl nějaký Němec, tak to byl až na výjimku padouch. Co proti nám ten Turek má...? ()

vojo 

všechny recenze uživatele

Po strhujúcich drámach Fatih Akin akoby zatiahol ručnú brzdu. Prečo nie? Na povrchu nenáročná smutno-veselá komédia, no pod pokrývkou to sem tam zabuble a nedá zabudnúť na predchádzajúce Akinove sýte pokrmy. Mne osobne tento zákusok veľmi chutil a viem,že keď budem mať neveselé popoludnie či večer môžem si ho nechať rozplývať na duši. ()

Reklama

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Taková - no německá komedie, byly tam opravdu vtipné momenty, ale trochu se mi ztrácely v tom prostředí pijatik, karet i kuchyně, partou zlodějíčků v čele s bratrem našeho hrdiny... Ale zas to bylo takové optimistické, o tom, že se člověk nemá vzdávat, i když se mu všechno rozpadá pod rukama, jen ten vánoční konec by se hodil spíše k Rosamunde Pilcher. Jako zastánce tradiční kuchyně mě dost naštval ten nový kuchař, od kterého bych si nevzal snad nic, ostatně na těch talířích taky nic nebylo... Jsem řízkovej a rozhodně bych nepřišel na chuť žádné nové kulinářské koncepci, proto ostatně nerad chodím do dnešních restaurací. Ještě že umřela babička a bylo na zaplacení dražby - nevím, jestli v Německu probíhá dědické řízení tak rychle. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Staničný bufet by dieru do sveta asi neurobil aj keby sa volal Duchovná kuchyňa a niekto by tam začal variť vyberané jedlá ako z kuchárskej súťaže. Vo filme tureckého režiséra o dvoch neschopných Nemcoch gréckeho pôvodu sa to ale stať môže. Tak sme svedkami rozháraného príbehu o jedle, láske a priateľstve s často do stratena ubiehajúcimi linkami a celkovo neurčitým vyznením. Dojem ale nezostal zlý hlavne kvôli pozitívnemu aj keď absolútne nezmyselnému záveru. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

No, viděl jsem už větší blbosti, podívat se na to dalo, ale že by to nutně muselo být v červených číslech?? No nevím, nevím... Mně tam prostě od samého začátku nějak neštymovalo už to umístění restaurace, vždyť to byla nějaká hala, která byla snad umístěná na samém konci železničního nádraží, někde u konce slepé koleje. Kdo by tam proboha chodil?? ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Film je založený na príbehu hlavného hrdinu Adama Bousdoukosa na základe jeho vlastných skúseností majiteľa gréckej reštaurácie s názvom Taverna Sotiris, kde bol režisér filmu Fatih Akin pravidelným zákazníkom. (temporalnaut)

Reklama

Reklama