Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Během návštěvy Chicaga během celostátního republikánského kongresu dostane Nucky alarmující zprávy z Atlantic City. (HBO Europe)

Recenze (6)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! V předchozím dílu se prakticky nesouložilo, takže to nyní tvůrci hodlali perverzní menšině diváků patřičně vynahradit. Nejen, že byla k vidění pravidelná dávka dobového souložení. Dokonce byli diváci šokování ukázkou prvních promítaných sprosťáren tehdejší doby, kde nebylo naštěstí téměř nic vidět. Tedy kromě kněze a jeptišky oddávající se činnosti, kterou by na toho pána ze shora dojem určitě neudělali. Nuckyho bráška se připlete jako slepý k houslím ke třetí kulce v šourku. Naštěstí střelec mířil o kousek výš. S blížícím se koncem série se blíží i menší mafiánská válka, tak snad nebudu zklamán. ()

Yoss 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Silný diel plný politických pletiek a aj podrazov. Presne takto si predstavujem prepojenie mafie a jej vplyvu na politických jednotlivcov a strany. A že sa toho nevieme zbaviť ani v novom tisícročí... ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyzerá to tak, že sa čoskoro dočkáme mafianského vyrovnávania účtov, ktoré ako je známe, si medzi sebou zainterosavní vyplácajú predovšetkým v červenej kvapaline farbenej hemoglobínom... Inými slovami nám séria pekne graduje, navyše s dvoma slušnými prekvapeniami v tejto epizóde. Prvou je kovová plomba v bruchu, ku ktorej znenazdajky prišiel jeden nemenovaný Nuckyho súrodenec a druhou rozhodnutie agenta Van Aldena v závere. Fakt som si myslel, že peniaze z obálky vytiahne jeho a nie Jimmyho žena, ale zjavne som podcenil jeho náboženský fanatizmus (alebo snáď až fanatický zmysel pre spravodlivosť?). 8/10 ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno