Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank (Rainn Wilson) je obyčejný muž, který nesmírně miluje svoji ženu Sarah (Liv Tyler). Jednoho dne však zjistí, že je mu nevěrná s drogovým dealerem. Proto se rozhodne, že se stane hrdinou jménem The Crimson Bolt a to vše jen kvůli tomu, aby se k němu Sarah vrátila. Překážkou mu není ani to, že nemá žádné schopnosti. Brzy poté se k němu připojí jedna mladá sociopatka jménem Libby (Ellen Page), která pracuje v obchodě, kde prodává komiksy. Její hrdinské jméno je Boltie. (virus10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

pepo 

všechny recenze uživatele

Totálne psychopatický, morálne závadný a v podstate veľmi nebezpečný film ( a to som človek, ktorému v Kick Ass prišlo sekanie rúk, nôh a hláv 12 ročným dievčatkom cool a roztomilý nápad). Film, ktorý má šancu inšpirovať nejakého idiota v Amerike aby opäť vystrieľal nejakú školu. To vážne po nás tvorcovia chceli aby sme sympatizovali s 2 regulérnimi psychopatmi a fandili im a súcitili s nimi? A prečo je to celé natočené ako odviazaná, nenáročná sranda? Vo finále som fandil záporákom. James Gunn evidentne nepochopil prečo Kick Ass fungoval. Naposledy mi takto vadil Bayov Pain and Gain ( ktorý som si aj napriek tomu užil lebo to bolo napráskané kopou úžasných nápadov a scén). 5/10 ()

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekla, cloumají mnou velmi rozporuplné pocity. Na jednu stranu mě přímo nadchla celková myšlenka filmu, několik geniálních scén a jeho hodně silné zakončení. Na druhou stranu se ale nemůžu ubránit tomu, že se film chvílema táhl jako nudle z nosu, že mě rozčilovala vytřepaná kamera a bohužel ano, poprvé i Ellen svým nuceným hysterickým smíchem a poněkud spastickým chováním. Ale jak je vidět, tak podle mého hodnocení nakonec převládla ona emocionální stránka a tu technickou krapet ušlapala. ()

Reklama

swamp 

všechny recenze uživatele

Rozhodně podhodnocený snímek!!! Super je prostě super, a i když místy trochu pokulhává, je tento anti-anti-hrdinský snímek tak krásně nekorektní (že by uživatelé ČSFD byli tak konzervativní?!), až jsem místy nechtěl věřit tomu, co vidím (nebudu spoilerovat). Rainn Wilson je echt loser a Ellen Page tady je naprosto cáklá - nemám co dodat. "'Whoa, what are those?' 'I'm not sure if I'm doing it right. If I am.. bombs.'" ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

V poslední době klasické komiksové téma. Outsider, který je slabý jak mentálně tak fyzicky si hraje na hrdinu. Maskovaný pobíhá městem a vyhání zločin. Tady je vše pojato navíc ještě s notnou dávkou pitomosti. Směšné občas ano, surové ano. Právě brutalita je podobně jako v Kick-Ass do očí bijící. Ellen Page se totálně zbláznila:) Šílené co tato mladá herečka předvádí. Kevin Bacon se pro záporné role narodil. Chtěl bych jej teď mít v každém filmu. Gregg Henry a Michael Rooker a hlavně Nathan Fillion jsou režisérovi mazánci. Tedy výborná herecká sestava. 55% ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Koho by napadlo, že z kickass námetu sa dá vyťažiť ďalšia skvelá pecka. Inokedy otravná Ellen Page tentokrát natrafila na rolu, ktorá jej dokonale sadla. Škoda len toho malého priestoru, ktorý dostala. No a Rainn Wilson, ktorý je zúfalcom priam ukážkovým opäť dokázal, že ako herecký chameleón ešte nepovedal svoje posledné slovo. Kevin Bacon a Michael Rooker ako záporáci, sú už len skvelým bonusom tohto tragikomického príbehu. (19.4.2015) ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Komiksový obchod „ComicSmash“ je skutočný obchod v Kalifornii. (Greenpeacak)
  • Libby (Ellen Page) ve filmu zmínila, že je jí 22 let. Stejným věkem se v době natáčení mohla pyšnit i její představitelka. (KajusaK)
  • Při nákupu v zálesáckém obchodě lze zahlédnou, že si superhrdinové odváží v košíku i československou plynovou masku OM-10, která je z naší armády již vyřazena, ale stále je ve velkém množství v oběhu v různých obchodech s armádní tématikou. (Reyak)

Reklama

Reklama