Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policie začíná řešit vraždu uškrcené oběti. Při pátrání zjišťuje, že tento případ má něco společného s případem, který se udál před 14ti lety na lodi v docích. Do případu se znovu zaplete detektiv, který po dvou letech pátrání nedokázal ke starému případu na nic přijít, ale teď to vypadá, že by se mohl konečně dobrat k rozuzlení. (balone)

(více)

Recenze (69)

Nevada 

všechny recenze uživatele

Škoda rozvleklé a příliš zamotané první poloviny filmu, která je ve velkém kontrastu s o mnoho lepším závěrem. I když je mi jasné, že se tím snažili zvýraznit dramatičnost a zahrát na city, tak zbytečně natahované objasnění událostí, které jsou přitom divákovi brzy jasné, sráží dojem. U hodnocení váhám mezi lepšími 3* či horšími 4*. Nakonec se s přimhouřenýma očima a za tu druhou polovinu filmu přikláním k tomu vyššímu. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PRO NAŠI BUDOUCNOST....“ /// Jen tak úvodem – mám v těch ksichtech a jménech pořádnejch chaos (a to jsem si kurva říkal, že už su aspoň z 10tiny Korejec). To, že se se sebevraždama roztrhl pytel teď pro mě není to hlavní. Mozek jede na maximum (ale no tak – jsem už starší osoba…), snažím se zařadit všechny ty šikmý voči a jména s pomlčkami. TO TENKRÁT PŘED 14ti LETY…. (to si snad ze mě děláš prdel!!! Ty vole, a tahle se nechala přejmenovat… to včera ti parchanti - brnkačka!). Naštěstí! Naštěstí jim to tam brzo začne fungovat, všechno dostává smysl, tváře, jména a tak nějak mě ukecávaj, abych dal 4*. Ale to by ste to museli zkrátit a nejebat tam tolik poetiky! Krimi s thrillerovými prvky a romantickým podtextem. Prostě Korejci. Já už su zvyklej na jiný kusy! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Knihu ,,Byakuyakō“ kterou napsal v roce 2006 Keigo Higashino číst nebudu. 2.) Matka mě prodala příšeře. 3.) Celej svůj život jsem věnoval jedný svini (ale radši jí to neříkejte…). 4.) Thx za titule ,,MIČI“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

ainny 

všechny recenze uživatele

No, tak tomuhle říkám lahůdka! V televizi včera běžel fotbal a já připojila externí disk s tím, že si pustím Virgin Snow. Jenže hned pod ním koukám White Night. Ještě ráno jsem o filmu přemýšlela. Kdo byl vlastně oběť a kdo byl pachatel? Už během sledování mě napadaly nejrůznější teorie a i když se konec dal tak trochu čekat, tak se mi moc líbil. Chtěla bych napsat, že ono otřepané ... Ale nenapíšu, protože bych ho tím prozradila. Nedočíst se, že jde o remake japonské doramy, tak bych si myslela, že ta role byla Son Ye-jin napsaná na tělo. Ona je skvělá ve všem, ale role tohoto typu jí podle mě sedí nejlíp. Může v nich ukázat, jak obrovský talent má a jak ho umí využít. Její obrovské charisma vynikne víc v dramatech než v komediích. ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekl, docela mě to zklamalo. První polovina mě vyloženě znechutila, ztrácel jsem se ve změti jmen, událostí a motivací a vůbec nevěděl vo co gou. Druhá "vystvětlovací" část leccos zachranuje, ovšem když člověk polovinu filmu neví kdo je tam ten a proč ten dělá tohle a další támhleto, k postavám si nevytvoří ani za těch 135 minut vztah a těžko pak budou fungovat dojemné momenty v závěru. Film také postrádá nějaké extrémně silné scény, prostě něco co by mě šokovalo, zarazilo do sedačky. Hudba pěkná a několikrát dokonce její souznění s obrazem evokovalo Oldboye, avšak jenom v náznacích, protože to je přece jenom vyšší liga. ()

balone 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se rozhodoval, jak tento film hodnotit, dlouho jsem se na něj také těšil, nakonec jsem se rozhodl o vyšší hodnocení a to z jednoho prostého důvodu, že mě film uchvátil svojí hudbou, svým obrazem a příběh byl originální (samozřejmě beru v potaz, že je to na základě japonského seriálu), i když zde mohly být vidět prvky jiných korejských filmů, jen proto jsem se rozhodoval. 85% ()

Galerie (81)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama